Cu o zi inaintea plecarii in cantonamentul din Cipru, Dinu Vama a fost la un pas sa demisioneze, razgindindu-se in urma unei discutii cu Razvan Lucescu. George Copos i-a luat presedintelui sau dreptul de semnatura la banca si in relatiile cu alte cluburi

Lovitura de imagine pe care Rapid a reusit-o prin transferul atacantior Daniel Pancu si Viorel Moldovan nu a adus linistea in Giulesti. Moda scandalurilor de la nivelul conducerii a trecut cu bine in noul an, astfel ca presedintele Dinu Vama a fost la un pas, ieri, sa-si dea demisia. Motivul: reprosurile pe care patronul George Copos i le-a adus pentru faptul ca nu i-a convins pe Marius Maldarasanu si pe Valentin Badoi sa-si prelungeasca intelegerile scadente in vara.

Oficialul giulestean s-a razgindit insa, in urma unei discutii cu antrenorul Razvan Lucescu. Situatia a fost exact invers fata de anul trecut, cind Dinu Vama l-a convins pe Lucescu jr. sa continue cu Rapid, dupa ce Copos l-a demis pentru o zi. "Nu mi-am dat demisia si nici nu intentionez. Nu mi s-a spus ca postul meu depinde de reusita negocierilor cu Maldarasanu si cu Badoi pentru prelungirea contractului. Sintem in negocieri, iar noi speram sa se rezolve. Intr-adevar, am primit reprosuri de la domnul Copos, dar nu mi-a dat un ultimatum. A facut-o poate si pentru a ma impulsiona. Profesional sint in relatii bune cu domnul Copos, chiar daca uneori avem idei diferite", ne-a confirmat ieri Dinu Gheorghe.

Surse bine informate sustin ca, totusi, patronul i-a retras presedintelui dreptul de semnatura in banca si in relatiile cu alte cluburi. In acest mod, "Vama" ramine doar formal numarul unu in organigrama executivului la Rapid. Friiele au fost preluate de Constantin Zotta, pina cind Copos va mai reusi sa ademeneasca un presedinte in Giulesti.

Fundatia Rapid devine SA

Cu tot cu conflicte la nivelul conducerii, clubul Rapid se pregateste sa se transforme, pina la finalul lunii, in societate pe actiuni. "Peste citeva zile vom dovedi ca si din punct de vedere administrativ si financiar vom face performanta. O sa avem un capital social, cu finante transparente, cu viramentele catre stat la zi si cu jucatori multumiti. Sper sa nu mai fugim de nimeni atunci cind vine cineva in control", a precizat ieri unul dintre actionari, Jean Valvis.

Pancu vrea trei ani in Giulesti

Tot ieri, cele mai importante achizitii ale giulestenilor, Daniel Pancu si Viorel Moldovan, au fost prezentate oficial. Fostul jucator al lui Besiktas revine astfel dupa trei ani si jumatate linga sine, cu aceleasi ginduri de performanta, cu toate ca nu va avea drept de joc in Cupa UEFA, unde a evoluat sezonul acesta alaturi de formatia de la Bosfor. "Nu pot sa spun ca fac un pas inapoi venind la Rapid, pentru ca Rapid continua in Cupa UEFA, iar Besiktas a fost eliminata. Niciodata nu am dezamagit la Rapid si sper sa n-o fac nici de aceasta data. Depinde de evolutiile mele sa revin in carti si la nationala. Am inteles ca sint proiecte importante la Rapid si, daca se realizeaza, vreau sa ramin trei ani la echipa, pina in 2009", a sustinut Daniel Pancu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.