Dinamo ar putea sa ramana fara stadionul din sos. Stefan cel Mare si baza de antrenament de la Saftica, din cauza datoriilor de aproape 20 de miliarde de lei vechi pe care clubul le are fata de CS Dinamo.

Conducerea Clubului Sportiv a hotarat sa interzica echipei de fotbal sa isi sustina partidele de pe teren propriu pe stadionul Dinamo, in cazul in care FC Dinamo nu va prezenta un plan de achitare a datoriilor pana pe 31 ianuarie. Oficialii CS Dinamo au precizat, ieri, ca datoriile acumulate reprezinta chiriile pentru folosirea celor doua baze sportive, cazarea fotbalistilor in unitatile CS Dinamo si utilitatile. Se pare ca tensiunile dintre parti au aparut in momentul in care s-a perfectat transferul lui Plesan la Poli, dar conducatorii clubului de fotbal nu au dorit sa vireze o parte din banii obtinuti din aceasta tranzactie pentru plata datoriei.

De altfel, intre CS Dinamo si FC Dinamo exista un proces aflat pe rol. De partea cealalta, presedintele CA, Nicolae Badea, a precizat: "Noi am incheiat un act aditional la contract in care am convenit o modalitate de stingere a datoriilor".


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.