Venit in aceasta iarna la Steaua, Cosmin Olaroiu a impus reguli stricte in Ghencea. De afara pare dur, insa privindu-l mai de aproape imaginea se schimba. E exigent, vrea sa demonstreze ca are stofa. Dar jucatorii ii sunt prieteni si glumesc impreuna, in timp ce cu presedintele Marius Lacatus se intelege din priviri. Libertatea l-a tras de limba pe tehnicianul "militarilor".

Libertatea: Multumit de randamentul fotbalistilor?
Cosmin Olaroiu: Da. Am pus accentul foarte mult pe antrenamente fizice si tehnico-tactice, iar in Cipru voi pune baza pe meciurile de verificare. In Italia am incercat sa repetam foarte mult anumite scheme care, prin practica, sa devina automatisme.

V-a afectat vremea friguroasa si ploioasa?
Pregatirea a continuat in mod normal, indiferent de vreme. Daca nu am iesit pe teren, am mers la sala de forta, pentru ca, repet, accentul in acest cantonament se pune pe pregatirea fizica.

Ce face Olaroiu pe langa cele doua antrenamente programate zilnic?
Discut cu jucatorii, ma ocup impreuna cu Meme Stoica in alcatuirea programului si urmaresc pe laptop meciuri si jucatori. Fotbal 100%!

Lotul Stelei este stabilit?
In mare este conturat, insa orice fotbalist de valoare poate sa se alature echipei in orice moment, chiar in Cipru. Alaturi de acesti baieti mi-am propus sa revenim pe primul loc, sa mergem cat mai departe in Cupa UEFA si sa ne calificam in grupele Ligii Campionilor, de care au fost atat de aproape in aceasta editie.

Care este situatia lui Hamutovski?
Inca nu am primit o confirmare in ceea ce priveste perfectarea transferului sau. Daca pana sambata lucrurile nu se vor clarifica, vom lua masuri fara sa mai asteptam vreun raspuns.

Este posibil un schimb de jucatori Osei - Oprita?
Osei este acum jucatorul celor de la Livorno, nu al Timisoarei sa fie facut un schimb Steaua - Poli.

Rapid s-a intarit prin aducerile lui Pancu si Moldovan. A devenit un concurent de temut?
Concurenta este benefica in fotbalul romanesc, insa pe mine ma preocupa numai ceea ce se intampla in curtea noastra. Ceea ce vreau de la elevii mei este sa castigam in fata oricarui adversar.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.