Gigi Netoiu si Viorel Ilinca, presedintele executiv al lui FC Arges, au purtat, marti, niste negocieri despre un eventual transfer al lui Prepelita la Dinamo

Desi cei doi nu vor sa divulge presei nici un aspect al aceste tranzactii, Gigi Netoiu a dezvaluit unor actionari de la Dinamo ca aducerea lui Prepelita este pariul sau. Personaj care s-a aflat in ambele tabere, Netoiu pare a fi cheia transferului lui Prepelita in "Stefan cel Mare", insa conducerea pitestenilor tine la pret, tergiversand negocierile. In zilele trecute, clubul din "Trivale" a primit din Germania doua oferte pentru Andrei Prepelita, una de la Bayern Leverkusen si alta de la Borussia MoenchenGladbach, dar sumele inaintate au fost derizorii, cifrandu-se in jurul valorii de 200-300 de mii de euro.

Dupa ce Adnan Guso a venit la Pitesti, un alt dinavomist este pe cale de a se transfera la Fc Arges. Mariko Daouda, cazut in dizgratia conducerii lui Dinamo, este pe cale de a redeveni elevul lui Sorin Cartu, dupa perioada in care cei doi aparau culorile Universitatii Craiova. Venirea ivorianului este conditionata de plecarea capitanului Marius Radu, aflat in ultimele sase luni de contract, care este pe cale sa ajunga la formatia Sopron din Ungaria. Conflictul dintre atacantul Ciprian Tanase si club nu s-a stins inca, jucatorul fiind hotarat sa plece, desi este legat de FC Arges pana in 2007, data care conform fotbalistului este falsificata. Situatia compartimentului ofensiv este complicata, pe langa Tanase sunt sanse ca Marius Bilasco sa plece in Belgia, unde are oferte de la doua echipe din primul esalon.

Presedintele execurtiv, Viorel Ilinca, a plecat, miercuri, in Cipru, unde va sta doua zile, pentru a aranja cantonamentul echipei, care va incepe pe 4 februarie si va dura 20 de zile.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.