Patronul Stelei, Gigi Becali s-a inteles cu sefii Expanet Ltd. pentru sponsorizarea formatiei militare.

Pentru a evolua cu sigla RAFO pe piept, ros-albastrii vor incasa un milion de dolari pe sezon - suma neoficiala. Daca Steaua se va califica in Liga Campionilor, Gigi mai vrea inca un milion de dolari! Compania petroliera ce va sponsoriza campioana va pune la dispozitie o aeronava cu care echipa se va deplasa la meciurile din strainatate.

Altfel, Becali a anuntat ca nici un jucator nu va mai parasi gruparea din Ghencea. "Nu mai vand nimic", a spus raspicat finantatorul, motivatia fiind ca doreste sa castige dubla cu Heerenveen si campionatul Romaniei. Astfel, vehiculatul transfer al lui Victoras Iacob la Werder Bremen a picat, mai ales ca oficiali ai formatiei germane au anuntat ca nu au auzit vreodata de "Janker" al nostru.

Ramanand la capitolul transferuri, Gigi Becali a marturisit ca, din cauza presei, l-a vandut pe portarul Hamutovski doar pe 600.000 de dolari. "Din cauza voastra, ca ati scris ca il dau pe 500.000 de euro, l-am dat mai ieftin. A citit patronul formatiei ruse declaratiile mele din presa si a zis ca nu imi mai da 900.000 $ pe Hamutovski. Asa, am pierdut si eu eventualul profit de 150.000 $, nici intermediarul nu mai ia nimic", a afirmat Becali. "In ceea ce-l priveste pe Razvan Cocis, asteptam raspunsul clubului Serif dupa 21 ianuarie. Am facut oferta de 1,5 milioane de euro. Daca vor bine, daca nu, asta este! Steaua are oricum echipa".

"Nu suntem de acord ca Steaua sa poarte RAFO pe tricouri! O sa vedem ce se va intampla, dar nu va ramane asa. Becali voia sa asocieze cu politica aceasta sponsorizare. E inadmisibil" - Marian Iancu , patron Poli, presedinte BkP, actionar majoritar RAFO.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.