Presedintele ros-albilor, Ioan Becali, a spus ca Esteban Vigo este la fel de celebru precum fostul tehnician al Stelei si ca italianul s-a remarcat mai mult datorita escapadelor sale nocturne.

Giovani Becali nu poate trai fara scandaluri, iar fiecare aparitie publica a sa trebuie sa includa si atacuri asupra unor personaje din lumea fotbalului.
Dupa presedintele lui FC National, Constantin Iacov, duminica seara a venit si randul lui Walter Zenga sa fie "intepat" de fostul impresar.

Invitat alaturi de tehnicianul echipei sale, Esteban Vigo, la emisiunea "Realitatea Sportiva", Becali a facut niste afirmatii cel putin bizare atunci cand a venit vorba de spaniol si de ceilalti antrenori straini care au lucrat in ultima perioada in Divizia A.

"Esteban este la fel de mare ca Walter Zenga. A jucat ani de zile la Barcelona. Sigur ca nu are stralucirea italianului si nici selectiile sale in echipa nationala, dar sa stiti ca Zenga s-a remarcat mai mult din cauza escapadelor sale nocturne. Chiar si in Romania a incercat, cu succes, cateva episoade de acest gen, care au umplut paginile revistelor si ziarelor de scandal", a afirmat oficialul bucurestenilor.

Vizibil stanjenit de comparatia dintre el si Zenga, Esteban a evitat, in mod elegant, sa comenteze subiectul. "Nu ma intereseaza ce a facut Zenga. Nu inteleg insa de ce in Romania judecati un antrenor inainte sa-i dati sansa sa arate ce poate?", a spus ibericul.

Spaniolul, greu de gasit pe Google

Datele privind cariera de jucator a lui Esteban Vigo sunt aproape imposibil de gasit. Folosind cel mai popular motor de cautare al Internetului, "Google", si introducand numele spaniolului, nu se poate gasi nimic despre perioada petrecuta de el la Barcelona ca jucator. Nascut la Velez-Malaga, el a disputat 240 de jocuri in Premiera Division pentru Barca si Malaga, marcand 24 de goluri. Vigo a evoluat de trei ori pentru Spania.

De trei ori cel mai bun portar din lume

Walter Zenga, legendarul portar al lui Inter Milano si al nationalei Italiei, a fost declarat de trei ori cel mai bun portar din lume, in 1989, ‘90 si ‘91. Este detinatorul recordului de invincibilitate la turneele finale de campionat mondial. Zenga a reusit sa nu primeasca gol timp de 517 minute la el acasa, in timpul CM din Italia 1990. A castigat cu Inter titlul de campion al Italiei, Supercupa Italiei si doua Cupe UEFA.

"Nu ma intereseaza ce spune"

Walter Zenga se afla in aceste zile in Cipru, acolo unde Steaua Rosie Belgrad desfasoara cantonamentul de pregatire.

Walter, duminica seara, la Realitatea TV, s-a vorbit mult de tine.
Serios? De bine sau de rau?

Unii de bine, altii de rau. Giovani Becali a spus ca de-a lungul carierei te-ai remarcat mai degraba datorita escapadelor tale...
Pe mine nu ma intereseaza nimic din ce spune Becali. Are o varsta si cred ca ar trebui sa se gandeasca mai mult la ceea ce face el la Dinamo si sa-i lase pe ceilalti.

A lasat sa se inteleaga ca intre tine si Esteban nu prea sunt diferente ca fotbalist...
Chiar nu vreau polemica. Nu merita. Ii respect prea mult pe romani pentru a le rapi timpul cu cititul declaratiilor mele despre un om care si asa ii oboseste destul. Mai vrei sa iti raspund la vreo intrebare? Dar schimba, te rog, subiectul...

OK. Urmeaza sa te intalnesti in Cipru, intr-un amical, cu echipa lui Andone, cel care intr-un interviu publicat de ProSport a spus despre Ioan Becali...
Rade) Pune punct dupa Andone. Va fi o placere sa ma revad cu el, chiar daca am fost rivali, la fel cum abia astept sa intalnim Steaua.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.