Adrian Mutu si Cristi Chivu au iesit in evidenta in ultima etapa, a 19-a, disputata in campionatul Italiei, insa modul in care au reusit acest lucru a fost diametral opus. Astfel, dupa evolutii bune, incununate cu goluri, Adrian Mutu a reusit sa il enerveze pe antrenorul Fabio Capello in finalul partidei cu Reggina, cistigata de torinezi prin golul lui Del Piero (1-0). "M-am infuriat pe Mutu pentru ca, din moment ce mai era un minut de joc, mi s-a parut inutil sa execute lung lovitura de colt. Era suficient sa avem mingea. In fotbal nu trebuie sa faci niciodata cadouri", a precizat tehnicianul lui Juventus, dupa ce oaspetii au ratat egalarea din cauza grabei lui Mutu.

Chivu s-a remarcat

Pe de alta parte, Cristi Chivu a fost printre cei mai buni jucatori din derby-ul Roma - Milan, cistigat de gazde cu 1-0. "Succesul Romei a fost construit din defensiva, acolo unde cuplul de fundasi centrali Chivu - Mexes a avut o prestatie impecabila", a scris Roma One, care l-a notat pe capitanul nationalei cu 6,5, acelasi calificativ primind Chivu si din partea agentiei Datasport: "Elegant si precis. A fost senzational in jumatatea de teren a Romei, chiar daca a facut citeva greseli".

Bölöni traieste din impresii

"Traiesc cu senzatia ca am trecut pe linga un moment mare", a declarat Ladislau Bölöni dupa infringerea de pe terenul lui Marseille, scor 0-1, continuind: "Rezultatul ar fi putut fi altul daca Alex Frei ar fi fructificat una dintre ocaziile din prima repriza. Dar am aratat ca putem fi curajosi si trebuie sa continuam pe acest drum". In ciuda infringerii, Rennes a ramas pe locul zece in clasamentul din prima divizie franceza, condusa autoritar de Lyon.