Daca tratativele Stelei cu Dan Alexa n-au avut sorti de izbanda, nu acelasi lucru se poate spune despre discutiile oficialilor din Ghencea cu patronul Farului, Gheorghe Bosanceanu. Dupa Vasilica Cristocea, inregimentat deja de Olaroiu sub culorile Stelei, a venit randul lui Todoran, unul dintre cei mai tehnici mijlocasi din Divizia A, sa ia calea Capitalei.

Desi Steaua il dorea pe Dinu inca din aceasta iarna, Bosanceanu s-a opus insa trecerii jucatorului in Ghencea, cerand nu mai putin de 700.000 de euro pentru play-maker-ul Farului. Dupa o scurta discutie cu fotbalistul, Bosanceanu l-a anuntat ca are nevoie de serviciile sale pentru a cuceri Cupa Romaniei (Farul joaca in semifinale cu FC National) dupa care este liber sa plece la Steaua fara ca "marinarii" sa-i puna piedici. "Daca Farul nu ia Cupa, cu siguranta voi juca pentru Steaua din vara". Totul este stabilit", a confirmat Dinu Todoran, alintat "Slobul" de prieteni.

Jucatorul mai are un an jumate contract cu Farul si in Ghencea va castiga in jur de 90.000 de euro pe sezon, aproape dublu fata de cat incasa pe litoral. Dupa achizitionarea unui mijlocas de creatie, Steaua este interesata si de un fundas stanga ofensiv pentru a intari concurenta pe posturi. Acesta este Pascovici si l-ar putea urma pe colegul sau de camera de la Farul, Todoran, in Ghencea, la pachet.

Prima victorie pentru Vukotic. Farul 1, condusa de noul antrenor Vukotic, a invins cu 4-2 (Gurita, L. Mihai - 2, Florea) pe Farul II, intr-un meci de pregatire disputat sambata.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.