Intr-un meci disputat vineri noapte, in devansul etapei a XIX-a din campionatul olandez de fotbal, adversara Stelei din Cupa UEFA, SC Heerenveen, a pierdut fara drept de apel deplasarea de la Groningen, scor 2-0 pentru gazdele alintate "mandria nordului" de suporterii lor.

Partida in sine nu a avut istoric, elevii lui Gertjian Verbeek reusind sa-si creeze, incredibil, doar trei ocazii pe toata durata meciului. Echipa din orasul Heerenveen a fost net inferioara adversarului la toate capitolele, apararea fiind si ea foarte apatica. Daca asa vor sta lucrurile si in urmatoarele partide ale viitorilor oponenti ai stelistilor, echipa noastra nu are de ce sa-si faca griji cu privire la accederea in optimile C2.

Dupa aceasta infrangere, Heerenveen se afla tot pe locul 7 in clasamentul Casino Eredivisie, cu 28 de puncte, in vreme ce Groningen urca, macar temporar, pana pe locul 5, la egalitate cu locul 4, Waalwijk.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.