Poli Timisoara l-a achizitionat, dupa doua saptamini de negocieri, pe Plesan contra sumei de 1.350.000 de euro, dinamovistii renuntind la procente dintr-un transfer ulterior

Odiseea transferului lui Plesan (foto) la Politehnica Timisoara a luat sfirsit. Directorul general al clubului banatean, Ion Craciunescu, a confirmat, ieri, ca mijlocasul dinamovist a semnat un contract cu gruparea banateana, surse oficiale precizind ca tranzactia s-a facut pentru suma de 1.350.000 de euro. "Lucrurile sint aranjate cu el. Plesan este jucatorul echipei Politehnica Timisoara, incepind de astazi (n.r.-ieri). Achizitionarea lui Plesan este foarte importanta. Prin aceasta achizitie, Poli a pus punct transferurilor din campionatul intern", a spus Craciunescu.

S-a renuntat la procente

Oficialul gruparii timisorene a explicat si impasul in care intrasera negocierile dintre cele doua cluburi miercuri seara. "Am avut ceva emotii, pentru ca socoteala din tirg nu se potrivea cu cea de acasa. Era o clauza care scapase, initial, discutiei, iar aseara (n.r. - miercuri seara), cind am ajuns la acea clauza, ne-am impotmolit. Domnul presedinte (n.r. - presedintele Marian Iancu) a gasit insa solutia care a dus la semnarea contractului", a precizat directorul general. Impasul se referea la procentele dintr-un transfer ulterior, la care, pina la urma, s-a renuntat.

Cimitirul elefantilor la Vaslui

Dupa ce l-a transferat pe Eugen Trica, formatia lui Adrian Porumboiu trateaza cu Bogdan Stelea, Adrian Mihalcea si Slavisa Mitrovici. Bosniacul este asteptat de Mircea Rednic la Vaslui la sfirsitul acestei saptamini, pentru a purta prima runda de discutii. "Discutam cu mai multi jucatori, dar asta nu inseamna neaparat ca vor juca la Vaslui", spune Porumboiu. Tehnicianul vasluienilor a anuntat ca il doreste si pe Marius Mitu, de la Anderlecht Bruxelles, si ca nu a renuntat inca la Florentin Dumitru.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.