Poza patronului din Ghencea a ajuns pe cel mai cunoscut site de vinzari online, ebay.com

Poza patronului din Ghencea a ajuns pe cel mai cunoscut site de vinzari online, ebay.com. Desi pretul de pornire este de numai un dolar, nimeni nu a dat curs glumei in cele trei zile de la startul "licitatiei". In schimb, fotbalistii Stelei sint cautati.

Patronul Stelei face bani. Pentru el, pentru Steaua, pentru televiziuni. Mai nou, cineva s-a gindit sa faca si el bani pe seama celui care conduce in Ghencea de ani buni. Astfel, Gigi Becali a fost expus la vinzare, incepind cu data de 10 ianuarie, pe cel mai mare site de profil din lume: ebay.com. Se pare insa ca ideea nu se bucura de prea mult succes, din moment ce nimeni nu licitase dupa aproape trei zile, desi pretul de pornire este cit se poate de mic: un dolar. Gluma va dura aproximativ o saptamina, termenul de inchidere al licitatiei fiind 17 ianuarie. Pina atunci, patronul Stelei se va afla intre mii de articole mici, la capitolul "Afaceri si Industrie", categoria "Altele".

Patronul tine la pret

Daca Gigi Becali nu poate face prea multi bani pe ebay, el poate cistiga sume frumoase din vinzarea jucatorilor Stelei, ale caror cote au crescut ca urmare a parcursului bun din ultimele doua editii ale Cupei UEFA.

Astfel, dupa ce a anuntat ca a refuzat o oferta de sase milioane de euro pentru Mirel Radoi, venita din partea unei grupari din Germania, precizindu-le nemtilor ca discuta doar la zece milioane, patronul "ros-albastrilor" se afla in tratative pentru Victoras Iacob, unul dintre putinii titulari de baza care nu a primit o marire de salariu. Venit gratis in vara de la Otelul Galati, atacantul costa acum peste doua milioane de euro si este "la moda" in Franta. Dupa ce au fost refuzati de Daniel Niculae, rapidistul motivind ca "nu mi-a placut limba franceza la scoala", francezii de la Auxerre s-au reorientat spre Iacob, oferind doua milioane de euro, in timp ce Gigi Becali dorea trei.

Pe de alta parte, Florentin Dumitru este pe lista de prioritati a lui Oleg Protasov, ucraineanul dorindu-l la Dnepr. Micutul mijlocas are promisiunea ca poate pleca gratis, negocierile purtindu-se la nivelul salariului.

Achizitii ieftine

Steaua nu sta la fel de bine la capitolul veniri. Astfel, conducerea "ros-albastrilor" cauta un portar dupa plecarea lui Hamutovski, presa din Grecia vorbind despre un posibil transfer al lui Michalis Sifakis, de la OFI Creta. "Dupa Lazio sau Betis, Sifakis a intrat si in atentia Stelei. Cosmin Olaroiu a cerut conducerii sa-l transfere pe portarul de 21 de ani", a notat "Sportime".

Romanii sint favoriti la uefa.com

Ca de obicei, site-ul oficial al forului european gazduieste sondaje de opinie legate de sansele echipelor de a iesi invingatoare in urmatoarele dispute din Cupa UEFA si Liga Campionilor. In ceea ce le priveste pe echipele din Romania ramase in competitie, Steaua si Rapid, acestea sint favorite conform voturilor primite. Mai mult, suporterii cred ca "ros-albastrii" nu vor avea nici un fel de probleme impotriva olandezilor de la Heerenveen, formatia din Ghencea fiind creditata cu peste 81% dintre sansele de calificare. Pe de alta parte, dubla dintre Rapid si Hertha se anunta mult mai echilibrata, giulestenii avind insa un usor avantaj: 54%, fata de numai 46% in dreptul nemtilor.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.