Poli doreste mai mult din Giulesti in schimbul lui Moldovan.

Pentru a accepta trecerea lui Viorel Moldovan in Giulesti, banatenii negociaza din greu cu Rapid. Ultima varianta este cea a unui schimb cu Valentin Badoi. Dezvaluita in numarul de ieri din ProSport, informatia a fost confirmata astazi de directorul general al alb-violetilor, Ion Craciunescu. Mai mult insa, acesta joaca tare si spune ca Poli nu se multumeste doar cu Badoi. "Exista si varianta aducerii la schimb a lui Valentin Badoi in contul dezlegarii lui Viorel Moldovan, dar pe langa Badoi trebuie sa mai primim ceva", a spus Craciunescu, fara a preciza insa daca este vorba de bani sau de inca un fotbalist giulestean.

Aduc iar o echipa intreaga?

Si in aceasta iarna, Timisoara este cea mai activa formatie pe piata transferurilor, cu singura diferenta ca numele nu mai sunt, cu cateva exceptii, la fel de rasunatoare. Totusi, Poli ar putea teoretic alinia o echipa formata doar din nou-veniti, singura exceptie fiind postul de portar. Incertitudini sunt un fundas (care ar putea fi acoperit de Badoi) si un mijlocas sau un atacant, situatie ce s-ar rezolva o data cu venirea lui Plesan. Pe teren s-ar afla doi sarbi (Stanic, Gluscevic), un maghiar (Simek) si un nigerian (Emeghara).


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.