Gigi Becali a anuntat ca a primit oferte pentru Radoi si s Iacob din partea unei echipe din Bundesliga.

Latifundiarul din Pipera a fost contactat de un impresar care i-a propus sa-i transfere pe Mirel Radoi si Victoras Iacob la o formatie de top din prima liga germana pentru suma de sase, respectiv doua milioane de euro.

Daca in cazul primului jucator finantatorul nu concepe sa-l cedeze fara suma de zece milioane de euro, transferul celui de-al doilea s-ar putea materializa. "Am discutat cu impresarul respectiv si i-am spus ca, desi oferta pentru Radoi este extraordinara, el va pleca din Ghencea doar daca cei interesati sunt dispusi sa plateasca zece milioane de euro. Lui Iacob nu i-am marit salariul ca in cazul celorlalti jucatori si i-am anuntat pe nemti ca vor putea obtine transferul sau contra sumei de trei milioane de euro, dar sunt de acord sa-l cedez si pentru 2,5 milioane. Ei au facut o oferta 'la pachet>> pentru cei doi jucatori, dar eu nu pot accepta acest aspect", a declarat finantatorul ros-albastrilor.

Laurentiu Dinita se pregateste separat

Problemele pe care le are la glezna piciorului drept l-au determinat pe atacantul Laurentiu Dinita sa se pregateasca separat fata de restul elevilor lui Cosmin Olaroiu. Astfel, jucatorul efectueaza doar alergari usoare, streching si exercitii specifice programului de recuperare. Aceasta perioada de refacere s-a impus pentru ca fotbalistul sa nu sufere o accidentare mai grava, tendonul afectat fiind astfel mai putin supus la efort.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.