Pentru a obtine cat mai repede dezlegarea numarului 9 de la Timisoara, giulestenii sunt gata sa renunte la omologul acestuia.

Desi patronul George Copos a promis ca Viorel Moldovan va fi jucatorul Rapidului incepand cu 1 ianuarie 2006, mutarea nu s-a confirmat.

"Le-am trimis rapidistilor o lista cu pretentiile noastre si asteptam o oferta concreta din partea lor. Pana acum nu am primit nici un raspuns", spunea in urma cu cateva zile directorul general al Politehnicii, Ion Craciunescu. Se pare ca timisorenii nu au fost de acord cu varianta unui schimb Ionut Rada - Viorel Moldovan, iar giulestenii sunt pregatiti sa pluseze, mai ales ca Razvan Lucescu si-a exprimat dorinta ca toti jucatorii pe care se va baza in retur sa fie prezenti la reunirea lotului.

Surse din interiorul clubului giulestean confirma ca George Copos este gata de a-l oferi pe Valentin Badoi in schimbul obtinerii dezlegarii lui Viorel Moldovan.

In varsta de 30 de ani, Badoi a fost adus la Rapid de Mircea Rednic, in vara lui 2002. In cele trei sezoane si jumatate petrecute in Grant, cel poreclit "Lupul" nu a lipsit din garnitura "feroviara" in nici una dintre cele 105 partide jucate de formatia sa in campionat.

Cu toate acestea, Badoi a refuzat in repetate randuri sa semneze prelungirea contractului scadent in vara acestui an, fiind nemultumit de faptul ca are un salariu de doar 32.000 de euro pe an, mai mic decat al rezervei de portar, Mihai Minca.

Badoi ar putea fi inlocuit in primul "11" al Rapidului de fundasul Jiului, Alexandru Badoiu, sau de Marius Postolache, care a fost adus in urma cu un an de la Unirea Sannicolau Mare, dar nu a apucat sa joace pentru prima echipa. Un alt motiv pentru care giulestenii se grabesc sa-l aduca pe "Moldo-gol" este si pentru a preintampina eventuala plecare a lui Daniel Niculae la Auxerre.

Azi e reunirea lotului rapidist

Elevii lui Razvan Lucescu se reunesc astazi, la Poiana Brasov, in vederea reluarii pregatirilor. Giulestenii vor sta in cantonament la Hotelul "Sport" timp de cinci zile, urmand sa efectueze cate doua sedinte de pregatire pe zi, pe pista olimpica din Poiana, dar si pe terenuri sintetice sau in sala de forta. Altfel, sub comanda lui Razvan Lucescu ar putea ajunge si fostul fundas al Otelului Galati, Marian Zeciu.

Moldovan ar putea alege sa se retraga

Afectat de decesul bunicii si de cel al tatalui, Viorel Moldovan le-a marturisit unor apropiati ca este tot mai tentat sa renunte definitiv la cariera de fotbalist profesionist. Moldovan a spus ca scandalurile in care a fost implicat in ultima vreme l-au obosit si ca ar vrea sa-si dedice mai mult timp familiei. Aceleasi surse au spus ca fostul international s-ar putea razgandi in zilele urmatoare, dupa ce se va mai linisti.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.