Fostul presedinte al Federației de Fotbal din Republica Moldova, Constantin Tampiza, actualmente directorul general al LukOil Romania, este foarte mulțumit de rezultatele obținute de Rapid in Europa.

Acesta amenința insa cu retragerea in cazul in care patronul George Copos va incepe sa vanda jucatorii importanți. "Pe mine nu ma intereseaza decat ca Rapidul sa faca performanța si de aceea nu pot fi de acord cu renunțarea la jucatori importanți cum este Marius Maldarasanu. Ne ocupam de fotbal sau ce facem?", a punctat ferm Tampiza, care spera ca toți sponsorii echipei sa ramana uniți.

"Deocamdata nu se pune problema sa plec de la Rapid. Sincer, de cand am venit in Romania am fost fascinat de enigma Giulestiului. Inca nu-mi pot explica cum dupa ce bați pe Feyenoord sau pe Sahtior poți pierde contra unei grupari precum Gloria Bistrița. Rapidul este o echipa populara, exact cum e Spartak in Rusia", a marturisit moldoveanul.
"Formația de acum are potențial, dar mai avem nevoie de un atacant puternic si de mai multa siguranța in aparare. Viorel Moldovan ar fi o soluție foarte buna, dar trebuie sa ținem cont si de varsta pe care o are. Trebuie sa ne gandim foarte serios la Rapidul de maine", a mai spus Tampiza.

Sponsorul nu este de acord cu amanarea plaților catre jucatori, dar nu considera ca aceasta este o problema serioasa: "Eu nu m-am bagat in calculele lor financiare, dar nu cred ca o intarziere de cateva zile este un necaz asa de mare. Pana la urma toata lumea si-a primit banii". Desi recunoaste ca-l admira pe Razvan Lucescu, Tampiza este de parere ca tehnicianul "feroviarilor" este prea cuminte.
"Imi place foarte mult Razvan, dar este un antrenor prea cumsecade. Ar trebui sa mai puna mana si pe bici, pentru ca mulți dintre jucatori merita sa mai fie batuți din cand in cand. Cand te duci la spriț pana la 4 dimineața, te mai poți numi fotbalist?", a incheiat Tampiza, facand referire la escapada nocturna a juca-torilor Flavius Moldovan, Mara si Vasilache.

Badoiu, convins ca va ajunge la Rapid

Unul dintre cei mai curtați jucatori din aceasta pauza competiționala, fotbalistul Jiului, Alexandru Badoiu, crede ca in curand va ajunge sa se antreneze sub comanda lui Lucescu jr. "Sunt mari sanse sa ajung la Rapid, pentru ca George Copos pare dispus sa ofere o suma buna pentru club", a declarat fundasul in varsta de 25 de ani pentru cotidianul Hunedoreanul.

Cat costa biletele cu Hertha Berlin

Site-ul oficial al Herthei Berlin a anunțat ca un tichet la partida dintre berlinezi si Rapid, contand pentru mansa I a "16"-imilor Cupei UEFA, va costa intre 10 si 35 de euro. Abonații clubului german vor beneficia de o reducere de 25% din prețul biletelor, in timp ce elevii, studenții si pensionarii vor plati cu 20 de procente mai puțin pentru un bilet.

Daniel Niculae: "As putea sa-mi dau nota 5"

Invitat la postul de radio Total Sport FM, atacantul Daniel Niculae a facut o analiza a activitații sale competiționale din anul 2005. "Din pacate, accidentarile s-au ținut lanț de mine anul trecut. Din cauza lor nu am putut ajuta echipa mai mult. Am fost total refacut pe finalul sezonului si voi fi si la meciul nostru din Cupa UEFA, cu Hertha Berlin. In concluzie, as putea sa-mi dau nota 5 pentru evoluția mea din anul 2005", a declarat Niculae.