Hamu n-a participat ieri la vizita medicala si va merge in Rusia pentru a semna un contract cu FC Moscova, la care mai activeaza si Pompiliu Stoica.

"Plec in Rusia pentru a-mi continua cariera. Le-am dat berea colegilor si le-am urat sa castige campionatul si Cupa UEFA", ni s-a confesat portarul bielorus. Goalkeeper-ul primea in Ghencea 70.000 de euro pe sezon, iar rusii i-au oferit aproape dublul sumei cu care este remunerat de Gigi Becali. Hamu a fost aproape de Dinamo Kiev la inceputul anului, dupa ce a avut un conflict cu fostul antrenor Walter Zenga, dar cluburile nu s-au inşeles asupra sumei de transfer. Plecarea lui Vasili Hamutovski de la echipa din Ghencea l-a determinat pe antrenorul Cosmin Olaroiu sa caute soluşii pentru acest post. "Avem cateva soluşii in acest sens, purtam discuşii pentru aducerea unui portar si probabil saptamana viitoare il vom aduce la echipa", a anunşat tehnicianul.

Oli recunoaste interesul pentru Stelea

Dupa plecarea lui Hamutovski in Rusia, Cosmin Olaroiu vrea sa-si intareasca lotul cu doi portari. Astfel, tehnicianul a discutat sambata cu Bogdan Stelea, care evolueaza la echipa greaca Akratitos, despre o posibila reintoarcere in Ghencea. Azi, "Arnold" (38 de ani) va purta a doua runda de discuşii cu oficialii greci pentru a stabili termenii in care poate parasi gruparea elena. Un alt portar de care Olaroiu s-a aratat interesat este Marco Fortin (32 de ani), de la Siena.