Revenit dupa trei ani in Ghencea, Cosmin Olaroiu a impus inca de la primul antrenament un stil italian in relatia cu presa, jucatorilor fiindu-le interzis sa dea declaratii reprezentantilor mass-media.

Steaua a preluat modelul din "Il Calcio", iar jucatorii vor putea fi intervievati doar la conferintele de presa sau in alte actiuni organizate de club.
Asa a inceput reunirea ros-albastrilor, care a avut loc ieri-dimineata, la stadionul Steaua, echipa efectuand si primul antrenament sub bagheta lui Cosmin Olaroiu. La acesta au participat toti jucatorii stelisti, mai putin Florentin Dumitru, care se pare ca va ajunge la un acord cu o formatie din Austria. Singura noutate din lotul campioanei Romaniei a fost Vasilica Cristocea (Farul Constanta), care s-a aflat la prima sedinta de pregatire alaturi de noii colegi. De la echipa a doua au fost prezenti Marius Toma, Cezar Lungu, Alexandru Tudose, Alexandru Filip, Andrei Enescu, Razvan Ochirosii, Valentin Simion si Alin Litu. Olaroiu a comandat, incepand cu ora 11:30, cateva ture de teren, la care jucatorii au facut fata cu brio.

Apoi au fost impartiti de catre noul secund, Dumitru Bolborea, in doua echipe care au bagat 'material>> pe zapada de pe stadionul din Ghencea. Colaboratorii lui Olaroiu vor fi: Dumitru Bolborea si Andrei Speriatu (antrenori secunzi), Vasile Iordache (antrenor cu portarii), iar preparatorii fizici vor fi Marian Lupu si Ferdinando Hippoliti, ultimul fiind preferatul actualului antrenor principal. Azi, de la ora 9:00, va avea loc vizita medicala, iar la ora 15:00 clubul va organiza o conferinta de presa la care va prezenta noile achizitii si noua organigrama a staff-ului tehnic.

Vasile Iordache s-a reintors la Steaua

Fostul portar al ros-albastrilor din perioada 1971-1983, Vasile Iordache, cel care il va secunda pe Olaroiu la conducerea echipei, s-a nascut la data de 9 octombrie 1950 si a strans 25 de selectii pentru nationala Romaniei. A fost considerat eroul tricolorilor in partida pe care tara noastra a disputat-o pe stadionul Wembley, in compania Angliei, scor 0-0, in preliminariile CM din Spania 1982.

Ochirosii s-a antrenat cot la cot cu Radoi

Mijlocasul Razvan Ochirosii si fundasul Alexandru Filip, ambii jucatori legitimati la Steaua II (C4), au fost alaturi de elevii lui Cosmin Olaroiu la reunirea lotului de ieri. Primul dintre ei evolueaza din toamna lui 2005 la "satelit", iar anul trecut a participat cu echipa nationala de juniori la turneul international "Cupa Federatiei Moldovenesti", desfasurat in Republica Moldova. De asemenea, fundasul Alexandru Filip a evoluat alaturi de echipa Clubului Sportiv Scolar Botosani la un turneu pentru juniori, desfasurat in Danemarca.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.