Adrian Mutu si-a facut un superb cadou de ziua sa de nastere, 8 ianuarie, inscriind doua goluri in partida FC Palermo-Juventus Torino (scor 1-2), disputata sambata. Reusitele „Briliantului“, dupa ce gazdele deschisesera scorul, au fost salutate de antrenorul sau, Fabio Capello, si de presa italiana care l-a declarat cel mai bun om al meciului.

Cu o zi inainte de implinirea varstei de 27 de ani, Adrian Mutu a inscris doua superbe si extrem de pretioase goluri in partida pe care Juventus Torino a disputat-o in deplasare, la Palermo. Introdus in echipa inca din primul minut, inlocuindu-l pe Nedved, accidentat, "Briliantul" a facut poate cel mai bun meci al sau de cand evolueaza la echipa juventina. Nu doar cele doua goluri, inscrise in prima repriza, dupa ce gazdele au condus, din min. 12 cu 1-0 ( a marcat Terlizi), cat mai ales jocul romanului l-a entuziasmat pe antrenorul Fabio Capello: "Se descurca bine pe acest post pentru ca, in afara faptului ca inscrie, munceste mult. Ambele extreme, Mutu si Camoranesi, au muncit mult si bine. Mutu este un mare jucator, de mare calitate, care demonstreaza ca se afla la un nivel foarte inalt. Este tanar si poate creste mult. Este foarte determinat".

Cuvinte de lauda a avut si presa italiana, ziarele "Il Giornale" si "Quotidiano Nazionale" apreciindu-l ca cel mai bun jucator de pe teren si acordandu-i cea mai mare nota, 7,5. Site-ul oficial al clubului a salutat prestatia romanului sub titlul "Marele Mutu!" sub care a notat: "...a reusit o dubla splendida cu care a daruit echipei Juventus trei puncte pretioase pe terenul celor din Palermo" . In incheiere, lui Mutu i-au fost adresate felicitarile de rigoare pentru implinirea varstei de 27 de ani. Cat despre cele doua goluri, ele au fost inscrise in min. 14, cand Mutu a reluat cu capul in bara transversala, mingea i-a revenit si, dintr-o pozitie excelenta, romanul n-a mai ratat tinta. Al doilea gol, reusit in min. 34, a urmat deschiderii lui Vieira, care l-a gasit nemarcat in careu si sutul romanului, cu dreptul, a inchis tabela de scor.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.