Desi Oltchim Ramnicu Valcea, prin vocea noului presedinte al sectiei de handbal, Andrei Luca, anunta obiective marete pe plan european, valcencele au clacat inexplicabil si sunt pe cale sa paraseasca Europa.

Dupa ce romancele au pierdut (24-32), in fata formatiei Cementos La Union Ribarroja, in prima mansa a turului trei al Cupei EHF la handbal feminin, presedintele federatiei de specialitate(Cristian Gatu) a declarat la TotalSport FM ca este suprins de acest rezultat nefavorabil al romancelor. "M-a suprins intr-un mod neplacut diferenta de scor, desi existau date clare ca echipa spaniola este puternica si profesionista".

Gatu este convins ca Oltchim poate remonta, in returul de la Valcea, diferenta de opt goluri. "Meciul din Spania anunta un retur foarte aprig la Valcea. Cele opt goluri nu sunt chiar fatale, dar pot deveni daca echipa noastra nu va aborda cu maxima concentrare fiecare faza a jocului. Oltchim isi pastreaza sansele de calificare, numai in varianta in care fetele vor crede in vitoria echipei lor din primul pana in ultimul minut" - a spus presedintele federatiei de handbal.

Fosta glorie a handbalului autohton considera ca Rulmentul Brasov, invingatoare sambata (50-9), in fata lui echipei cipriote Panellinios Lefkosiais, poate reusi o performanta deosebita sezonul acesta in Chellenge Cup. "Are sanse foarte mari sa castige campionatul, iar echipa cu care a jucat nici nu putea sa emita pretentii si scorul nu necesita comentarii. Asteptam etapele urmatoare pentru ca eu cred in ambitia Marianei Tarca. Ea isi doreste o finala europeana, fetele la fel, si ar fi pacat sa nu o realizeze in contextul in care acolo s-a nascut un club profesionist" - a afirmat Cristian Gatu.

Aflat la Oradea, in Sala Sporturilor (Antonio Alexe), Gatu a declarat ca nu stia de rezultatul lui Silcotub Zalau, victorie 30-29 in fata echipei turce Ankara Havelsan.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.