Potrivit „ProSport“, ambasadorul UE la Bucuresti, Jonathan Scheele, este curtat insistent de vicepremier pentru o baie de multime la meciurile de acasa ale Rapidului

Farmecul vietii are efect doar in compania unor personalitati de marca, pare a gindi patronul Rapidului, George Copos. Iar Giulestiul nu duce lipsa de VIP-uri la meciurile de acasa. Pe linga presedintele Traian Basescu ori pesedistul Geoana, seful Delegatiei Comisiei Europene in Romania, Jonathan Scheele, ar fi insa o puternica lovitura de imagine pentru "alb-visinii", dar mai ales pentru sine.

Oficialul european este, potrivit unei declaratii facute cotidianului "ProSport", curtat intens de vicepremier pentru a-l insoti la meciurile de linga sine. Chiar daca nu a dat curs inca invitatiei, Scheele considera ca fotbalul romanesc s-a integrat deja in Uniunea Europeana. "Fotbalul s-a mondializat mult inaintea economiei si a societatii in general", a argumentat ambasadorul european la Bucuresti pentru "ProSport".

Un nou pas pentru consolidarea pozitiei ocupate pe continent il pot face atit Rapid, cit si Steaua, in opinia presedintelui executiv al giulestenilor, Dinu Gheorghe, in duelul indirect al primaverii fotbalistice. "Sintem intr-o disputa cu Steaua, cine ajunge mai departe in Cupa UEFA. Vrem, in primul rind, sa trecem de Hertha Berlin", a intarit oficialul giulestean. Pentru aceasta, rapidistii, inclusiv tehnicianul Razvan Lucescu, spera sa il aduca in Giulesti pe Viorel Moldovan; in acest sens, George Copos ocupindu-se personal.

La capitolul plecari, doar Robert Ilyes este cu un pas in Azerbaidjan, in rest, Lucescu jr., el insusi aflat la final de contract, da asigurari ca nici un jucator nu va mai parasi echipa, cel putin pina in vara.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.