Intrat in ultimele sase luni de contract cu Rapid, Marius Maldarasanu este la un pas de Ghencea.

Intr-o discutie cu principalul finantator al ros-albastrilor, Gigi Becali, mijlocasul giulestenilor ar fi promis ca merge la Steaua daca nu isi rezolva un transfer in strainatate in urmatoarele 10 zile. Se pare ca presedintele visiniilor, Dinu Gheorghe, a luat foc vineri dupa-amiaza cand a aflat despre pactul Maldarasanu-Becali, facand o adevarata criza de nervi. Seful Stelei este dispus sa achite imediat cel putin 300.000 de dolari pentru a-l aduce pe internationalul in varsta de 30 de ani.

Intr-o interventie in direct la emisiunea "Sinteza Zilei", Marius Maldarasanu a negat, totusi, aceste informatii.

"Am auzit fel de fel de stiri, dar sunt total neadevarate. Nu am discutat nimic cu nimeni de la Steaua. Intr-adevar sunt in ultimele sase luni de contract cu Rapid. Am ajuns la un acord cu Razvan Lucescu si cu domnul presedinte Dinu. Ei mi-au propus un contract si le-am spus ca din vara doresc sa joc in strainatate. Aceasta este prima mea optiune. Daca n-o sa mai am ofertele pe care le am la ora actuala atunci voi continua la Rapid. Nu se pune problema, ca eu, dupa opt ani la Rapid sa ajung la Steaua. Cu tot respectul pentru domnul Gigi Becali, ii multumesc pentru aprecierile la adresa mea, dar nu n-am cum sa joc la Steaua", a declarat Marius Maldarasanu, in exclusivitate la Total Sport FM 92,7 MHz.

"Probabil ca Gigi Becali a aruncat o bomba ca sa-i creasca adrenalina domnului Copos, stiind ca eu sunt in ultimele sase luni de contract", a glumit mijlocasul giulestean.

Maldarasanu a recunoscut ca a avut o propunere concreta de a pleca sa joace in strainatate.

"A fost o oferta de 200.000 de dolari pentru ca Rapid sa-mi dea drumul in iarna, dar au zis ca sunt netransferabil. Eu ii inteleg pentru ca a plecat si Ilyes, colegul meu din linia mediana. Plus ca in lista UEFA se pot face numai trei schimbari fata de cea din vara. Eu i-am inteles si trebuie si ei sa ma inteleaga pe mine".

Maldarasanu nu este de parere ca va sta pe banca in retur, daca nu-si va prelungi intelegerea cu gruparea giulesteana.

" Nu cred ca domnului Copos i-ar conveni sa ma plateasca si sa nu joc. Daca tot ma plateste isi doreste sa ajut echipa. Am pus suflet aici, am jucat opt ani. Daca nu voi reusi sa plec la vara la o echipa la care imi doresc, atunci voi semna cu Rapidul, daca isi mentin propunerea actuala", a completat internationalul in varsta de 30 de ani,
Maldarasanu refuza deocamdata oferta Rapidului, chiar daca i se ofera unul dintre cele mai bune contracte din tara.

" Este o oferta foarte buna pentru Romania. Semnez pe o suma frumoasa, dar nu exista credibilitate aici. Una e sa joci afara, cand stii sigur ca iti iei banii, chiar daca joci sau nu. Unul dintre motivele pentru care nu semnez este si ca este o diferenta foarte mare intre contractul meu si cele ale anumitor colegi de-ai mei", a precizat jucatorul visiniu intr-o convorbire purtata in direct la Total Sport FM si preluata de intreaga mass-media romaneasca.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.