Moti si Plesan pleaca, poate vine Rada

Lotul Universitatii Craiova se va reuni astazi, la ora 14, sub comanda antrenorului Pavel Badea. Juvetii au fost chemati la cantonamentul de la Lunca Jiului, dupa care vor efectua o scurta sedinta de pregatire. Astazi vor raspunde prezent doar jucatorii autohtoni, in timp ce stranierii au primit cinci zile de vacanta in plus. Exceptie face portarul Adnan Guso, care a decis sa vina la pregatiri inca de astazi. La inceputul saptamanii viitoare este programata vizita medicala, apoi juvetii vor pleca la Predeal.

In luna februarie este programat un turneu in Antalya, unde vor avea loc mai multe meciuri amicale. In ceea ce priveste transferul lui Mihaita Plesan la Galatasaray, patronul Universitatii Craiova, Dinel Staicu, a anuntat ca valorosul jucator al Universitatii va fi si el prezent la reunirea lotului de astazi si se vor discuta toate amanuntele. "Le-am transmis turcilor clauzele de transfer. Daca sunt de acord, bine, daca nu, am mai spus-o, nu vreau sa scap de jucator cu orice pret", a declarat Staicu. Cu toate acestea, boss-ul oltenilor a recunoscut ca "efectuarea unor transferuri cum ar fi cel al lui Narcis Raducan (FCM Bacau), tine de plecarea lui Plesan la Galatasaray". "In ceea ce-l priveste pe Cosmin Moti, m-am inteles cu Rapidul pentru un schimb cu Rada plus 125.000 de euro. Urmeaza sa facem actele si cred ca tranzactia se va finaliza", a mai declarat Dinel Staicu.


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.