Directorul Scolii federale de antrenori din cadrul Federatiei Romane de Fotbal, Mircea Radulescu, a declarat in cursul zilei de miercuri, pentru agentia MEDIAFAX, ca noul antrenor principal al formatiei Dinamo, Esteban Vigo, are licenta Pro deja obtinuta.

"Inainte de sarbatori, am solicitat forului spaniol sa ne comunice ultimul curs urmat de domnul Vigo Esteban, iar astazi am primit un fax din partea omologului meu, Mariano Moreno, prin care ne-a instiintat ca antrenorul lui Dinamo detine licenta Pro", a spus oficialul FRF.

De asemenea, Mircea Radulescu a adaugat ca se fac demersurile necesare si in privinta antrenorului secund al formatiei Dinamo, Urbano Ortega. "Cu Vigo Esteban ne-am lamurit si el poate antrena oricand o echipa de Divizia A. Acum ramane de vazut daca si Urbano Ortega are dreptul de a-si exercita profesia", a mai spus Radulescu, care a adaugat ca un antrenor secund trebuie sa detina "minim licenta A UEFA".

Spaniolii Vigo si Ortega au ajuns la Dinamo in luna decembrie a anului trecut, dupa ce conducerea lui Dinamo si fostul antrenor, Ioan Andone, au incheiat de comun acord colaborarea.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.