"Sansele mele de a ajunge la Galata sunt mult mai mari. Imi doresc foarte mult sa fiu antrenat de Gheorghe Hagi, cine nu si-ar dori?", a spus Plesan

Fotbalistul Universitatii Craiova, Mihaita Plesan, este foarte aproape de transferul la Galatasaray Istanbul. Patronul oltenilor, Dinel Staicu, a semnat actele prin care accepta ca Plesan sa fie vandut la Galatasaray pe o suma de peste doua milioane de dolari. "M-am inteles cu impresarii jucatorului pentru doua milioane si, la randul lor, impresarii au vorbit cu turcii, care au fost de acord. Eu am semnat actele, ramane acum sa primesc raspunsul oficial din partea turcilor. Daca nu vor accepta, Plesan va ramane la Craiova pana in vara", a declarat Staicu, care vrea ca turcii sa plateasca un avans de cel putin 600.000 de dolari. Conducatorii Galata sunt hotarati sa-l achizitioneze pe Plesan si au rezolvat problema numarului mare de jucatori straini din lot, antrenorul Gheorghe Hagi renuntand la camerunezul Saidou, pentru a-i face loc in lot fotbalistului roman. Mihaita Plesan este de parere ca aceasta mutare il apropie si mai mult de transferul in Turcia.

"Am auzit ca Galata a scapat de un strain si astfel sansele mele de a ajunge la echipa sunt mult mai mari. Imi doresc foarte mult sa fiu antrenat de Gheorghe Hagi, cine nu si-ar dori? Vreau sa se rezolve cat mai repede", a declarat Plesan, care a mentionat ca, daca nu va pleca pana astazi la Istanbul, se va prezenta la reunirea lotului Universitatii Craiova. Mijlocasul craiovean este dorit la Galata cat mai repede posibil. Responsabilul sectiei de fotbal a clubului Galatasaray, Fatih Goksen, a declarat ca Mihaita Plesan este asteptat sa se alature lotului "galben-rosilor" in cantonamentul din Antalya.

Conform ziarului turc Milliyet, Goksen a precizat ca Plesan este singurul jucator strain pe care Galatasaray si-a propus sa il achizitioneze in aceasta iarna. "Singura noastra problema ar fi numarul mare de jucatori straini din echipa, insa, dupa ce il vom imprumuta pe Saidou la alta formatie, vom avea cale libera. Vrem ca Plesan sa vina saptamana viitoare in Antalya", a precizat Fatih Goksen. Plesan si-a gasit deja inlocuitor la Universitatea Craiova: "Daca voi pleca, vreau ca in locul meu sa ajunga Ionut Rada, unul dintre cei mai buni prieteni ai mei".


Despre autor:

Adevarul

Sursa: Adevarul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.