Principalul finantator al FC Vaslui, Adrian Porumboiu, a declarat ca ii va actiona in justitie pe jucatorii Nana Falemi, Claudiu Raducanu si Sabin Ilie. "Ei reclama faptul ca nu au fost respectate clauzele contractuale, lucru total neadevarat. Conform ordinelor de plata, toti cei trei jucatori si-au primit sumele contractuale pana la ultimul leu", a spus Porumboiu.

Raducanu a primit 124.500 dolari, inclusiv cu plata impozitelor catre stat, iar Falemi a primit suma bruta, el urmand sa-si plateasca singur impozitele, mentioneaza finantatorul gruparii moldave. De asemenea, Sabin Ilie a primit, in data de 26 septembrie, suma de 40.000 dolari. Porumboiu este deranjat de faptul ca Sabin Ilie a declarat ca FC Vaslui este un club neserios si in ca nu s-a mai prezentat la echipa cu cinci etape inainte de finalul turului de campionat.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.