Directorul General al lui Poli Timisoara, Ion Craciunescu, a declarat la TotalSport FM ca se va opune transferului daca feroviarii nu vor accepta sa ofere la schimb pentru Moldovan unul din cuplurile Rada-Ionuț Stancu, Rada-Burdujan, Burdujan-Bădoi. "Viorel Moldovan are unda verde spre Giulesti in conditiile in care Rapidul agreaza una din variantele de transfer propuse de noi. Nu putem tine cu forta jucatori la Poli Timisoara, dar nici nu putem sa dam drumul gratis unui jucator valoros pentru a-i intari pe unii si a ne slabi pe noi"- a afirmat transant Ion Craciunescu.

Craciunescu a evitat sa comenteze afirmatiile ironice ale lui George Copos, conform carora l-ar ceda la Timisoara pe presedintele feroviarilor, Dinu Gheorghe, care nu a reusit sa prelungeasca contractele mai multor fotbalisti rapidisti.

"Este treaba domniei sale ce declara, ce probleme are la club. Noi nu amestecam in bucataria altui club, ii respectam pe toti la fel. Nu comentam ce spune unul sau altul pentru ca Poli Timisoara nu este un club care sa intre in polemici"- a spus Ion Craciunescu.

Nici presedintele banatenilor, Marian Iancu, nu l-a crutat pe Viorel Moldovan, declarand pentru Mediafax.

"Ce exemplu poate fi un jucător ca Viorel Moldovan, de echipă națională, căruia am incercat să-i oferim toate condițiile și a plecat așa cum a plecat la Rapid? Nu are mentalitate de profesionist. A venit din străinătate, cum au făcut și alții, cu niște bani in buzunar și ifose, dar nu sunt profesioniști", a declarat Marian Iancu, președintele Comitetului Director al Companiei Balkan, sponsor al echipei Poli.