Antonio Cassano, atacantul formatiei italiene AS Roma, va deveni, incepand cu 3 ianuarie, jucatorul lui Real Madrid deoarece italienii si-au dat acordul in privinta transferului, informeaza cotidianul Marca.
Madrilenii vor plati clubului roman suma de 5 milioane de euro, fata de 8 milioane, cat pretindeau oficialii AS Roma. Se pare ca familia Sensi va incasa mai putin decat si-a dorit din pricina acordului deja existent intre jucator si gruparea spaniola, dar si pentru ca intelegerea lui Cassano cu AS Roma ar fi expirat la sfarsitul lunii iunie si astfel ar fi putut pleca gratis.

Clubul din capitala Italiei are probleme la FIFA din cauza unor nereguli descoperite la transferul francezului Mexes si se afla intr-o acuta nevoie de bani. Cassano a respins oferte de a evolua pentru marile echipe din Serie A, Inter si Juventus, pentru a-si indeplini visul din copilarie de a juca la Real Madrid.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.