Din ianuarie, Bogdan Lobont ar putea scapa de cosmarul de la Ajax. Fostul sau antrenor Ronald Koeman il doreste la Benfica Lisabona.

Agentia Ansa, citata de site-ul basilicatanet.it, a anuntat ca portarul echipei Ajax e aproape de a fi achizitionat de formatia Benfica Lisabona, in perioada de transferuri din luna ianuarie. Lobby a mai fost dorit de gruparea lusitana in urma cu cateva saptamani, insa negocierile pareau ca intrasera in impas.

In ultima perioada, internationalul roman a fost folosit foarte putin de antrenorul Danny Blind, fiind considerat al treilea portar din lotul echipei Ajax, dupa olandezul Maarten Stekelenburg si sud-africanul Hans Vonk. Lobont a aparat mai mult la formatia a doua a clubului "lancierilor", singurele sale meciuri oficiale fiind cele in care a aparat poarta nationalei Romaniei. Benfica este pregatita de olandezul Ronald Koeman, tehnician care il cunoaste pe jucatorul roman de pe vremea cand antrena echipa Ajax.


Despre autor:

Libertatea

Sursa: Libertatea


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.