Fosta mare glorie a fotbalului romanesc, Ilie Balaci, s-a decis sa investeasca in fotbalul romanesc. Dupa ce a cochetat cu fotbalul autohton ca antrenor la Drobeta Turnu Severin, Universitatea Craiova si Dinamo Bucuresti (tineret), Balaci si-a creat un nume printre antrenorii care activeaza in zona Emiratelor Arabe Unite. In dese randuri fosta vedeta a Craiovei a primit propuneri de a investi in Universitatea Craiova sau de a prelua echipa cu care a cunoscut consacrarea fotbalistica din postura de manager. Mereu a refuzat, declarand ca in fotbalul romanesc nu va mai reveni niciodata!

Asociat cu Ilinca

Cu toatea acestea, intr-o interventie telefonica la TotalSport Fm, Ilie Balaci a confirmat discutiile avute astazi cu George Ilinca - finantatorul FC Caracal si Municipalitatea din Caracal. "Am discutat si am ajuns la un acord. Voi investi alaturi de Ilinca si Primaria de aici in echipa din esalonul secund FC Caracal. Sper sa am satisfactii frumoase cu acest club!"- a punctat fostul international. Se pare ca relatia pe care o are cu George Ilinca, om de afaceri cu care a mai lucrat la Universitatea Craiova a contat decisiv in implicarea sa in finantarea unei echipe de fotbal. Balaci, care in urma cu o saptamana a renuntat la contractul cu Al Arabi (nr. la care evolueaza si Ciprian Danciu) spune ca " Sub nici o forma nu ma voi mai implica in a antrena in Romania. Voi fi doar om de afaceri si atat!"

Activitatea in noul domeniu se va rezuma mai mult la impresarierea unor jucatori care vor fi adusi din Africa : "O sa urc in avion si voi merge in Africa, in Senegal, Coasta de Fildes, Nigeria si de acolo, cu banii mei, voi cumpara cativa jucatori, patru, cinci, sase... Ii aduc in Romania si ii voi angaja la cluburi din Romania. Apoi voi avea profit la vanzarea lor." O mare parte din acesti fotbalisti vor juca pentru echipa din Caracal, club in care Balaci a devenit unul dintre actionarii principali.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.