Desi au spus ca nu se vor dispensa de nici un titular, oficialii ros-albastrilor au intocmit deja o lista cu fotbalistii ransferabili.

Gigi Becali a afirmat, sambata, ca e dispus sa renunte la trei jucatori carora le-a dat un act care atesta ca pot fi transferati daca se ofera o anumita suma de bani.

Astfel, George Ogararu este liber sa plece pentru 1.500.000 de euro, Vasili Hamutovski pentru 500.000 de euro, iar Florentin Dumitru doar pentru 300.000 de euro. Ogararu se afla foarte aproape de Villarreal, grupare care il doreste pe fundasul dreapta stelist inca din sezonul trecut, iar chiar daca mai are inca doi ani si jumatate de contract, clubul ii va da voie sa plece, el facandu-si datoria fata de ros-albastri timp de aproape sase ani. Pentru Vasili Hamutovski va fi foarte greu sa ramana in Ghencea. Se pare ca el va da curs uneia dintre ofertele pe care le are din campionatul Rusiei. "Daca va fi o propunere buna pentru mine si pentru club, voi pleca de la Steaua. Impresarul meu are o hartie din partea clubului si va discuta eventualele oferte. Pana acum nu am primit nimic concret", ne-a declarat bielorusul.

Situatia lui Florentin Dumitru este mult mai clara. "Gibonul" nu vrea sa-si mai prelungeasca angajamentul cu Steaua, scadent in vara, iar Gigi Becali doreste sa mai recupereze din banii investiti in "micul Beckham" de-a lungul timpului.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.