Daniel Pancu El a reafirmat faptul ca ramane rapidist si ca ii este greu sa evolueze la Steaua sau Dinamo. Despre Timisoara: “are un nume frumos. Seamana cu Iasiul!”

Sosit duminica seara in Romania, Pancu a avut si are parte de doua saptamani de vacanta foarte agitate. Pe 2 ianuarie el se va prezenta la reunirea lui Besiktas.

Sfarsitul de an nu a fost cel mai reusit din cariera ta, dar cu toate acestea ofertele curg...
Am avut ceva probleme musculare care m-au sacait in ultimul timp. Cat despre oferte, stiu ca e perioada, dar nu pot spune ceva concret.

Nici macar de la Timisoara?
Vreau sa lamurim un lucru. Sunt fotbalist sub contract la Besiktas. Chiar daca presa din Turcia, preluata imediat de cea din Romania, m-a dat transferat luna de luna, la mine nu a venit nici un oficial sa-mi vorbeasca pe aceasta tema. Iar eu nu aveam motive sa ii intreb. Pot chiar sa spun ca am o relatie foarte buna cu antrenorul meu, asa ca tot ceea ce se discuta acum sunt speculatii, iar eu ma feresc sa le alimentez.

OK. Sa o luam altfel... Iti mentii promisiunea ca vei juca numai pentru giulesteni?
Am spus ca sunt rapidist si asa ceva nu pot retracta niciodata. Am mai spus ca in Romania nu voi putea evolua vreodata pentru Dinamo sau Steaua... Si am declarat ca in perspectiva iau in calcul si varianta Poli...

Aici e aici. Si Iasi, si Timisoara?
e Imi place cum suna Poli, in general.

Cu Hagi cum te intelegi?
e Foarte bine. Il respect foarte mult ca om, ca fost fotbalist si ca antrenor. Este pana la urma cel care m-a promovat la echipa nationala.

Ati mai vorbit in ultimul timp?
Pentru mine e o onoare sa vorbesc cu Hagi. Discutam la telefon din cand in cand.

Pari hotarat sa nu spui nimic...
Repet. Nu am ce sa spun, deocamdata. Incerc sa ma dedic familiei.

Legat de asta, ce iti face juniorul?
Creste si nu are deloc astampar. E minunat si, datorita lui pot spune ca 2005 a fost un an extraordinar, chiar daca multi s-au grabit sa traga concluzii pripite in locul meu.

Crezi ca o eventuala intoarcere in tara te-ar apropia din nou de nationala?
Ce facem acum? Ne intoarcem de unde am plecat? Acum e vacanta si profit de prilej pentru a ura tuturor iubitorilor fotbalului "La multi ani!".

Ovidiu Petre este dorit de Lokomotiv

Ovidiu Petre este unul dintre cei mai curtati fotbalisti din lotul lui Hagi. El este dorit mai nou de formatia rusa Lokomotiv Moscova, echipa ce a terminat pe locul doi campionatul din aceasta tara. Cel care insista pentru achizitionarea lui Ovidiu Petre este noul tehnician de la Lokomotiv, sarbul Slavoljub Muslin.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.