Fostul international argentinian Diego Maradona a fost arestat, joi dimineata, in incinta aeroportului din Rio de Janeiro, pentru ca a provocat un scandal dupa ce a pierdut avionul cu care urma sa revina la Buenos Aires. Politia braziliana, citata de postul de radio CBN, a anuntat ca urmeaza sa il supuna pe Maradona unor teste pentru masurarea alcoolemiei. Potrivit unui agent de politie, Maradona, in prezent vicepresedinte al Departamentului de fotbal al clubului Boca Juniors, s-a enervat foarte tare deoarece a pierdut avionul.

Diego Maradona se afla in Brazilia pentru un meci de binefacere organizat de fostul international brazilian Zico. CBN mentioneaza ca Maradona a creat tensiune si inaintea partidei de miercuri, organizata pentru ajutorarea copiilor saraci din Rio de Janeiro, spunand ca nu va juca. In cele din urma, el a sosit la scoala de fotbal a lui Zico insotit de numeroase garzi de corp, iar partida a putut incepe.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.