Marele derbi al Romei de pe Olimpico dintre Lazio si AS Roma s-a incheiat cu victoria clara (3-1) a lazialilor. Omul orchestra a fost Di Canio (36 de ani), care a mai jucat la Lazio intre 1988 si 1990. Ultimele 10 intalniri dintre Lazio si AS Roma au fost castigate de oaspetii de duminica seara, cea mai dureroasa infrangere pentru gazde fiind cea din martie 2002, cand echipa lui Chivu a invins cu 5-1. De aceasta data, in fata a 70.000 de spectatori, Lazio a deschis scorul dupa aproape 30 de minute prin Di Canio, tabela ramanand neschimbata pana la pauza. Insa suporterii bianco-celesti au fost redusi la tacere in minutul 69 de golul egalizator inscris de Cassano si istoria parea ca se repeta. Dar Cesar si Rocchi nu au fost de acord si au punctat cate o data fiecare, aducand o victorie asteptata aproape cinci ani, ultima inregistrandu-se in martie 2000 (Lazio - AS Roma 2-1). In urma acestui rezultat, Lazio a urcat pe locul 12, acumuland 20 de puncte, in timp ce AS Roma ocupa locul 8, cu 23 de puncte.

In alte doua partide, ce conteaza pentru clasamentul Seriei A, liderul, Juventus, a terminat la egalitate (1-1) la Parma, in timp ce AC Milan a invins cu 5-2 pe Lecce.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.