Noul tehnician din Ghencea, care il va avea ca secund pe Dumitru Bolborea, se va intalni azi atat cu cei din conducere, cat si cu jucatorii. Tanarul antrenor revine la Steaua dupa demisia survenita acum 40 de luni.

Desi nu a fost numit oficial, Cosmin Olaroiu va incepe din aceasta saptamana munca la noua sa echipa. Aflat la al doilea mandat dupa cel din 2002, timp in care a stat pe banca doar sapte partide, Oli este obligat sa continue seria de rezultate pozitive ale predecesorului sau, Oleg Protasov. Inainte de a face cunostinta cu noii sai elevi, cu o parte dintre acestia lucrand la Steaua si acum trei ani, Olaroiu va purta o discutie si cu cei din conducere. Printre altele, tehnicianul va clarifica alaturi de acestia capitolul transferuri, pentru stabilirea unui lot cu care sa atace primavara europeana si returul, posibilul loc de cantonament si colaboratorii din staff-ul tehnic alaturi de care va lucra in Ghencea. Mai mult ca sigur, secundul lui Oli va fi cel care i-a fost alaturi atat la FC National, cat si la Poli Timisoara si la Steaua in 2002, Dumitru Bolborea.

Cosmin Olaroiu va avea o discutie si cu jucatorii carora le vor expira contractele in vara si care nu si-au prelungit intelegerile. Tehnicianul isi doreste foarte mult ca Florentin Dumitru, unul dintre fotbalistii aflati in aceasta situatie, sa ramana in Ghencea alaturi de el.

Stelistii vor imparti cadouri

La initiativa lui Gheorghe Mustata, liderul galeriei ros-albastrilor, suporterii echipei din Ghencea vor darui azi cadouri copiilor de la Spitalul Budimex, cu ocazia Sarbatorilor. "Este o actiune pe care eu o sponsorizez exclusiv. Inainte de a juca un bilet la pariuri am spus ca daca voi castiga, am sa donez acei bani cu care voi face bucurii inainte de Sfintele Sarbatori unor oameni care vor fi incantati de un astfel de gest. Am avut noroc si am incasat 700 de euro pe care i-am folosit pentru cadourile de Craciun", ne-a declarat Mustata. Suporterilor li se vor alatura maine in jurul pranzului si cativa fotbalisti din lotul ros-albastrilor.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.