Fabio Capello nu l-a folosit, simbata seara, nici macar rezerva pe roman, presa spaniola anuntind ca Mutu este din nou pe lista disponibilizatilor. Conform „AS“, Juventus ofera trei milioane de euro si pe Mutu, in schimbul lui Cassano

La o zi dupa ce Tribunalul Sportiv de la Lausanne a decis ca londonezii de la Chelsea au dreptul sa ceara despagubiri de opt milioane de lire sterline, viata lui Adrian Mutu s-a complicat. Sub pretextul unor probleme musculare, antrenorul Fabio Capello nu l-a oprit nici macar in lotul largit pentru meciul Juventus - Lazio, terminat simbata seara cu o remiza (1-1). In plus, conducerea clubului torinez l-a pus deja pe lista disponibilizatilor, pentru a evita un eventual conflict cu FIFA, care ar putea decide ca Juventus sa suporte o parte din daunele catre gruparea lui Abramovici.

Chelsea ataca si la FIFA

Oficialii de la Chelsea au anuntat, dupa aflarea verdictului TAS, ca au deja dosarul pregatit pentru forul international, acesta urmind sa fie depus saptamina viitoare. De partea cealalta, Mutu continua sa-si clameze nevinovatia, sustinind ca londonezii au fost cei care l-au dat afara, dar a evitat sa spuna daca va apela la o alta echipa de avocati, precizind ca se va consulta cu impresarii sai.

Mutu, maruntis pentru Cassano

Potrivit cotidianului "AS" de simbata, Adrian Mutu este atuul torinezilor in competitia cu Real Madrid in achizitionarea atacantului Antonio Cassano de la AS Roma. Italienii ofera trei milioane de euro si pe roman, ceea ce complica din nou situatia lui Cassano, pus pe lista de transferari de AS Roma, deoarece gruparea la care evolueaza si Cristi Chivu risca sa il cedeze gratis in vara, cind ii expira contractul.

Cotidianul spaniol considera ca oferta clubului din Torino ar putea fi considerata interesanta de AS Roma, in vederea intaririi compartimentului ofensiv, afectat ca urmare a accidentarilor suferite de Shabani Nonda, operat de menisc, si Vincenzo Montella, nerefacut dupa o accidentare mai veche. Real Madrid ofera in schimbul lui Antonio Cassano suma de 5 milioane de euro.

"Marca" apreciaza insa ca sansele ca italianul sa ajunga la Real Madrid inca din iarna sint destul de mari, amintind de relatiile bune dintre presedintele gruparii spaniole, Florentino Perez, si familia Sensi, care controleaza clubul AS Roma. Pe de alta parte, Chelsea a anuntat ca a facut o oferta pentru achizitionarea francezului Thierry Henry de la Arsenal, care include un salariu anual de 11,5 milioane de euro. Coincidenta sau nu, suma este aproape identica daunelor solicitate pentru Mutu.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.