Indeplinind dorinta presedintelui, sortii au decis ca Barcelona sa intilneasca in optimile Ligii Campionilor pe Chelsea, formatia care i-a eliminat sezonul trecut
"Vreau sa jucam contra lui Chelsea in optimile Ligii Campionilor", a declarat presedintele Barcelonei, Juan Laporta, inaintea tragerii la sorti, desfasurata ieri, precizind ca isi doreste revansa dupa eliminarea din sezonul trecut. Iar dorinta i-a fost indeplinita, liderul din Spania urmind sa-l intilneasca pe cel din Anglia in meciul-soc din faza optimilor. Astfel, Barcelona va relua faza eliminatorie a Ligii Campionilor exact de pe stadionul unde a parasit-o anul trecut, Stamford Bridge. "Bomba in toata regula!", a titrat "El Mundo Deportivo" la aflarea adversarei, notind: "La ora 12.22 norocul a fost aruncat, iar atingerea sortii s-a facut simtita: Chelsea - Barcelona. Spectacolul este servit…".

O soarta mai usoara nu va avea nici rivala Barcelonei, Real Madrid urmind sa intilneasca in optimi pe Arsenal, echipa neinvinsa in actuala editie a Ligii Campionilor. Pe de alta parte, va fi interesant duelul germano-italian, Werder Bremen si Bayern urmind sa intilneasca pe Juventus, respectiv AC Milan. Intilnirile cu favorite certe sint Inter - Ajax si Liverpool - Benfica, in timp ce PSV - Lyon si Rangers - Villarreal reprezinta duelul cenusareselor, in cele doua optimi nefiind nici o echipa cu nume.


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.