Steaua n-a primit gol in actuala editie a Cupei UEFA. Aseara, formatia din Ghencea a plecat neinvinsa de la Berlin, dupa un meci viu disputat.

Meciul dintre echipa din Berlin si campioana Romaniei a contat pentru formatia din Ghencea doar din punctul de vedere al clasarii in grupa, calificarea in primavara europeana fiind deja acontata.
Prima ocazie a jocului s-a petrecut in minutul 3, cand in urma unui corner executat de Bostina, lovitura de cap a lui Goian a fost trimisa peste poarta nemtilor. In replica, Hertha a fost periculoasa prin sutul lui Nico Kovac de la 20 de metri (5) si prin executia defectuoasa dintr-o pozitie favorabila a varfului Dejagah (15).

Scorul ar fi putut fi insa deschis in minutul 20 al meciului, cand balonul expediat din lovitura libera de Bostina a fost scos cu dificultate de langa bara de catre Fiedler. Ceea ce ar mai fi de subliniat din prima parte a intalnirii a fost impotmolirea lui Nicolita, care, pus intr-o situatie de unu la unu cu portarul, a preferat sa fuga mai repede decat mingea, pe care a pierdut-o. Startul reprizei secunde i-a apartinut Stelei, care in doua minute a avut trei ocazii de a inscrie. Prima a venit in minutul 51, cand sutul lui Radoi din apropierea careului a trecut aproape de poarta.

Imediat a intrat in prim-plan Iacob, care, in curs de cateva zeci de secunde, a fost blocat in ultima instanta de un adversar si a trimis mingea cu capul in bara goalkeeperului berlinez. Dominata, Hertha avut o tresarire de orgoliu la sutul de la distanta al lui Marcelinho boxat de Hamutovski dupa un sfert de ora de la reluarea meciului. Steaua ar fi putut insa sa plece invingatoare, cand sutul capitanului Radoi a fost prins cu mari emotii de Fielder de langa stalpul din dreapta sa.

Stilul de joc al stelistilor imprimat de Protasov a dat inca o data roade, care desi nu au marcat au reusit sa termine grupa fara a primi nici macar un gol. Tehnicianul ucrainean lasa in urma sa o formatie care a demonstrat ca are potential pentru a depasi performanta de anul trecut, cand a ajuns pana in optimile Cupei UEFA. Iti multumim, Oleg!... au spus aseara la unison fostii elevi.

Oli a urmarit partida alaturi de Lacatus

Viitorul antrenor al echipei din Ghencea a stat alaturi de prietenul lui, Vali Salagean, seful de la restaurantul Hard Rock Cafe din Drumul Taberei.
Cosmin Olaroiu si-a luat notite aseara in tribunele arenei berlineze, alaturi de presedintele Marius Lacatus si Vali Salagean, unul dintre amicii fostului antrenor la Poli Timisoara. Asa cum era de asteptat, suporterii gazdelor nu au acordat o importanta prea mare acestei partide.

Cu numai 30 de minute inaintea inceperii jocului, intribunele stadionului "Olympiastadion" din Berlin erau doar cinci-sase mii de spectatori, care au creat insa o atmosfera incendiara. Suporterii au inceput sa vina la stadion cu numai 15 minute inaintea inceperii jocului, insa nici atunci tribunele nu aratau ca inaintea unui meci de Cupa UEFA. Un aspect interesant este acela ca fanii Herthei erau, pe drumul catre stadion, nedespartiti de sticla de bere. De altfel, pe langa tricourile si fularele cu insemnele echipei berlineze, acesta era o dovada indiscutabila ca ei se indreptau spre aceeasi directie: arena pe care s-a disputat partida Hertha-Steaua.

Fanii lui Hertha au transportul gratuit

Suporterii nemti care si-au procurat bilete la meciul de aseara dintre Steaua si Hertha au gratuitate pe mijloacele de transport in comun cu trei ore inainte de meci si trei ore dupa. Acest lucru este posibil datorita faptului ca cei de la Hertha platesc regiei de transport 5% din incasari. Preturile biletelor pentru acest meci au variat intre 10 si 55 de euro in functie de locul ocupat in stadion, iar arena are capacitatea de 74.500 de locuri pe scaune.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.