Antrenorul Dan Petrescu si-a anuntat ieri oficial plecarea de la Sportul Studentesc in cadrul unei intalniri cu mass-media. "Bursucul" a marturisit ca va face echipa la Wisla cu secunzii Cristi Pojar si Dumitru Stangaciu, acestora urmand sa li se alature si un antrenor polonez.

Petrescu a marturisit ca si-a facut multi dusmani in Romania pentru ca l-a sustinut pe Gica Popescu l-a alegerile pentru presedintia FRF. "Cei patru (n.r. - Lupescu, Prunea, Prodan si Belodedici) sunt acum la federatie si datorita lui Popescu. Daca el nu ar fi candidat, Mircea Sandu nu ar fi incercat sa ii aduca pe acestia la FRF. Ma bucur ca ei sunt acolo si sunt convins ca ei vor face lucruri bune pentru fotbalul romanesc", a spus Dan Petrescu.

Acesta a mai spus ca modul in care a fost arbitrata echipa sa in meciul din ultima etapa cu Gloria Bistrita l-a convins in cea mai mare parte sa plece din Romania. "Ce s-a intamplat in prima repriza la Bistrita n-am mai vazut in viata mea. Jucatorii mei nu stiau ce sa mai faca. In prima repriza imi venea sa plec acasa", a povestit Dan Petrescu, in timp ce Siman a marturisit ca initial a vrut sa scoata echipa de pe teren, dar s-a abtinut in cele din urma. Cat priveste viitorul echipei din Regie, intrebat cine va veni in locul lui Dan Petrescu, patronul Vasile Siman a spus ca nu a stabilit deocamdata acest lucru si a dezmintit totodata interesul pentru Viorel Moldovan.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.