Rapidul joaca in aceasta seara, la Stuttgart, ultimul meci din acest an. De la ora 21.45, rapidistii vor sustine ultimul meci din Grupa G a Cupei UEFA, atat Rapidul cat si VfB Stuttgart fiind deja calificate in primavara europeana. Capitanul Vasile Maftei a declarat ieri, inaintea plecarii spre Germania, ca Rapidul merge la Stuttgart pentru a castiga partida, dar a recunoscut ca s-ar multumi si cu un rezultat de egalitate. "Vrem sa terminam grupa pe primul loc pentru ca vineri, la tragerea la sorti, sa avem si noi un adversar mai accesibil, chiar daca stim ca de acum incolo toate echipele pe care le putem intalni sunt puternice", a marturisit Maftei.

La randul sau, portarul Danut Coman a sustinut ca formatia giulesteana are un scop precis la Stuttgart, acela de "a juca fotbal si de a nu pierde".

Fundasul Ionut Rada considera ca partida cu formatia VfB Stuttgart nu este una de vacanta, chiar daca Rapid este deja calificata in saisprezecimile Cupei UEFA. "Sper sa ne intoarcem cu un rezultat bun, pentru ca nu mergem doar sa ne distram la Stuttgart. Nu este vacanta, chiar daca mergem cu sotiile si prietenele", a spus Rada, care nu a fost deloc incantat de decizia conducerii ca jucatorii sa plece spre Stuttgart imbracati in costumul de prezentare al clubului.

"Au avut foarte multe surprize placute anul acesta in Cupa UEFA si ar fi pacat ca jucatorii sa considere acest meci drept unul de vacanta", a mentionat inaintea urcarii in avion presedintele Rapidului, Dinu Gheorghe, in timp ce antrenorul Razvan Lucescu a marturisit: "Nu mergem la banchet, mergem sa jucam fotbal si pentru mine cel putin e un meci pe care il astept cu nerabdare. Este o partida impotriva unei echipe bune, impotriva unui antrenor cu mare experienta, care a castigat totul in Europa si sper ca la fel sa gandeasca si baietii", a spus Lucescu jr.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.