Atacantul Claudiu Niculescu crede ca numai daca vor fi superconcentrati si motivati, avand incredere in fortele proprii, vor obtine victoria in partida de pe “Stade Velodrome”.

Claudiu Niculescu spune ca de-abia pe teren se va vedea daca ii va ajuta turneul francez de asta-vara si daca s-au obisnuit cu fotbalul din Hexagon.

Claudiu, te-ai putea obisnui sa traiesti la Marsilia?
Cine nu s-ar acomoda intr-un asemenea oras? Totul e frumos, ai si mare, si munte, clima e foarte blanda. Nu prea sunt eu cu iahturile, pentru ca nu-mi place apa, chiar daca stiu sa inot.

Sa pescuiesti iti place?
Imi place, dar sa fiu intr-o companie placuta, intre prieteni, nu sa ma duc de unul singur, asa cum face Petre. Bine, el ne mai spune si povesti de-ale lui, cumpara pestele din piata si zice ca l-a prins.

Giovani a spus ca vei da doua goluri cu Olympique...
N-as vrea sa-l contrazic pe presedinte, dar la acest meci e mult mai important sa castigam decat cine va marca.

De francezi ce spui?
Olympique este o echipa puternica, cu jucatori buni, cu un fizic impresionant. Sunt insa convins ca vom putea castiga daca vom intra pe teren cu o mare incredere in noi si concentrati la maximum.

Va fi un avantaj faptul ca in vara ati facut cantonamentul in Hexagon?
Suntem obisnuiti cu fotbalul francez, dar de-abia pe teren vom vedea daca acest lucru ne va ajuta. Eu zic ca si asta-vara, chiar daca am avut sincope, in rezultate ne-am descurcat bine.

Margaritescu presimte ca va fi 1-0 pentru "caini"

Andrei Margaritescu a fost comparat de Ioan Becali cu Gattuso. "Chinezul" a spus: "Daca vom reusi sa trecem de Marseille si sa jucam in primavara europeana, sigur ne va creste pretul". De la adversari, inchizatorul "cainilor" atrage atentia asupra lui Ribery, considerat "un jucator complet, are si tehnica, si viteza, este numarul lor 1 din ce am putut vedea pe casetele pe care le-am studiat. Cu toate acestea eu presimt ca vom castiga cu 1-0, cu un gol din actiune, nu din faze fixe", a incheiat Margaritescu.

Alb-rosiii sunt favoriti in meciul cu Marseille

Intr-un sondaj efectuat pe site-ul oficial al UEFA, Dinamo este data ca favorita in meciul din aceasta seara cu Olympique Marseille. Echipa pregatita de Ioan Andone este vazuta castigatoare in acest meci de 52,17% din participantii la vot, iar francezii de 40,37%. Rezultatul de egalitate a fost prevazut de 7,45% din votanti. Inaintea meciului de diseara, gruparea din Hexagon, ocupanta primului loc, si-a asigurat calificarea in "16"-imile de finala ale competitiei.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.