Capitanul dinamovistilor evita sa vorbeasca despre viitor, motivand ca partida de maine seara este mult prea importanta.

Eventuala victorie de maine seara a fost descrisa de Florentin Petre in acelasi mod ca la descoperirea unei avutii, ce e drept sufletesti si nu materiale. Capitanul "cainilor" stie insa ca impotriva lui Olympique nu va fi deloc usor.

E Ti-a placut Marsilia?
e Da, e un oras foarte frumos. Merita sa vii cateva zile sa petreci o vacanta. Oamenii sunt primitori, iar locurile sunt extrem de frumoase.

E E posibila victoria contra lui Olympique pentru a nu mai sta la mana bulgarilor?
e Sigur ca da, pentru noi ar fi extrem de important sa castigam, am incheia sezonul foarte bine. Nu va fi insa usor, i-am vazut pe francezi la lucru, stim ca au jucatori foarte buni care pot face diferenta si au o traditie si o istorie impresionante in spate, cu trofee castigate.

E Va fi jocul cu Olympique ultimul pentru tine la Dinamo?
e Nu stiu deocamdata. Astept sa vad cum se va clarifica situatia. Probabil ca joi seara voi sti exact. Daca nu, am toata vacanta la dispozitie sa reflectez. Dar acum ma gandesc doar la Olympique. Este meciul toamnei pentru noi. De el se agata toate sperantele noastre pentru Europa.

E Giovani Becali spunea ca ati venit cu patru zile inainte, la fel ca o echipa de Champions League. V-ati obisnuit cu atmosfera de aici?
e Tocmai pentru asta am venit, sa ne acomodam, dar nu este foarte mare diferenta, cred ca deja suntem conectati la joc. Giovani isi doreste foarte mult sa castigam, ca si noi de altfel, ar fi o bucurie imensa.

E Ai vrea sa descoperi si tu comoara contelui de Monte Cristo?
e Eu nu prea am noroc la comori, trebuie sa muncesc pentru orice fac. Dar daca vom lua trei puncte, e ca si cum am fi descoperit o comoara sufleteasca, pe care o vom lua cu noi atunci cand ne vom plimba si la primavara prin Europa. Cat despre Monte Cristo, am vazut filmul si pot spune ca a fost inspirat pentru modul in care a evadat.

Transfer-bomba la Olympique

Chiar inaintea jocului cu Dinamo, gruparea franceza a reusit un transfer-bomba. Luni, la magazinul de prezentare al celor din Marseille, s-a inregistrat cererea acceptata de inscriptionare a unui tricou al lui Olympique cu numele lui Iulian Mihaescu, antrenorul secund al celor de la Dinamo, acesta achitand 67 de euro pentru achizitionarea tricoului si inca noua euro pentru a-si trece numele pe echipamentul de joc. Bucuros de reusita, secundul lui Ando a pozat fericit in noua postura alaturi de antrenorul cu portarii Ion Manu si de masorul Gabriel Niculescu.

Studiu video, neconvingator

Ieri-dimineata, Andone si-a bagat elevii in sedinta, urmarind pe video jocul adversarilor din ultimul meci al Cupei UEFA. Dinamovistii au vizionat partidele lui Olympique cu Lille din campionat, dar si celelalte meciuri pana in prezent de francezi in Europa. Totusi o concluzie foarte clara nu se poate trage in conditiile in care toate indiciile duc catre ideea ca maine francezii isi vor menaja mai multi titulari. Insa dinamovistii sunt increzatori ca atmosfera extraordinara care se produce de obicei in tribune nu se va repeta tocmai din cauza interesului scazut fata de jocul de maine.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.