In urma unei intruniri a actionarilor gruparii din Trivale, desfasurata luni seara, s-a decis dublarea capitalului societatii si incheierea perioadei de cautare a unui nou actionar majoritar. Oferta lui Mutu nici nu a fost luata in considerare, fostul junior al pitestenilor, actualmente la Juventus Torino, neputandu-si ajuta astfel gruparea care l-a format.

Un grup de fani ai lui FC Arges s-a adunat in fata cladirii unde s-a tinut intalnirea actionarilor pentru a sustine incercarea lui Adrian Mutu de a deveni actionar principal la echipa lor. Unul din motivele invocate de actionari a fost ca oferta lui Mutu a fost una facuta in calitate de persoana fizica, iar grupul actionarilor solicitase in mod expres ca orice oferta sa fie facuta de persoane juridice.

Contactat telefonic in cadrul emisiunii "Om la om", moderata de Florin Calinescu, presedintele de onoare al gruparii din Trivale, Constantin Stroe, a spus ca mai are 2-3 variante si, in cazul in care oferta lui Mutu s-ar fi materializat, s-ar fi reimplicat si el in conducerea echipei. Stroe a precizat ca "briliantul" a venit cu o solicitare prin fax, sub semnatura, de a deveni actionar al gruparii, parintii acestuia implicandu-se si ei pentru a aduce la cunostinta clubului oferta fiului lor.

Intrat si el in direct la aceeasi emisiune, atacantul nationalei a declarat despre acest subiect urmatoarele: "A fost o oferta sincera, facuta cu sufletul, pentru echipa care m-a ajutat sa ajung in fotbalul mare. Sincer, nu stiu de ce nu a fost acceptata".

Situatia clubului pitestean in acest moment este una confuza, viitorul echipei nefiind foarte clar, deoarece nu se poate spune daca oferta lui Mutu a fost respinsa in totalitate sau daca fotbalistul nu va adresa o alta solicitare clubului, de aceasta data in conformitate cu cerintele actionarilor.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.