Parintii atacantului lui Juventus au inaintat propunerea scrisa de achizitionare a pachetului majoritar de actiuni al clubului in valoare de 50 de miliarde.

Chiar daca sansele de preluare a echipei pitestene sunt minime, actionarii hotarand sa mareasca ei capitalul social, Adi Mutu (foto) si-a trimis oferta care va fi analizata in sedinta de azi.

Speriati de zvonurile conform carora Mutu nu ar fi decat paravanul pentru alt investitor, actionarii pitesteni s-au decis sa refuze propunerea "Briliantului". De partea fotbalistului este doar Consiliul Local, reprezentat de primarul Tudor Pendiuc, toti ceilalti actionari fiind impotriva variantei Mutu. Astfel ca, cel mai probabil, in sedinta de astazi se va vota dublarea capitalului social de catre actualii actionari.

"Speram sa ne accepte acum oferta, care este de 50 de miliarde. Alta nu va mai veni. Adi vine singur si nu cu Netoiu sau Nicu Gheara", a spus tatal atacantului lui Juve. In cazul in care tranzactia va reusi, Adrian Mutu va sosi in tara pe 22 decembrie. Internationalul roman este sustinut si de galeria lui FC Arges, care a remis ieri un comunicat prin care isi anunta sprijinul pentru fostul fotbalist pitestean.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.