Timisoara a luat ieri foc dupa ce directorul general al clubului, Ion Craciunescu, a aflat ca joi seara Viorel Moldovan s-a intalnit la un restaurant din Bucuresti cu Dinu Gheorghe si cu Razvan Lucescu.

Conducatorii timisorenilor reclama faptul ca Viorel Moldovan a fost contactat de oficiali ai giulestenilor pentru a veni la alb-visinii, desi el mai are contract cu echipa de pe Bega. Marian Iancu promite ca atacantul nu va pleca pana la sfarsitul angajamentului, indiferent de consecinte.

Timisoara a luat ieri foc dupa ce directorul general al clubului, Ion Craciunescu, a aflat ca joi seara Viorel Moldovan s-a intalnit la un restaurant din Bucuresti cu Dinu Gheorghe si cu Razvan Lucescu.
Intamplarea s-a petrecut la "Casa di David", local familiar rapidistilor, acolo unde atat antrenorul, cat si presedintele giulestenilor obisnuiesc sa ia masa. Intalnirea a durat o ora si jumatate, iar Craciunescu sustine ca Rapid vrea sa-l achizitioneze pe Moldovan, precizand ca jucatorul a fost contactat desi se afla sub contract, cu echipa din Timisoara.

"Moldovan are angajament cu noi pana in 2007. Eu am vorbit cu el, i-am spus ca e cel mai bun varf din Romania si ca vrem ca el sa ramana la Poli. El mi-a marturisit ca ar dori sa stea mai aproape de familie, dar, daca intentioneaza sa plece de la noi, trebuie sa vina un club la tratative. Poli nu e bataia de joc a nimanui si nu e corect ce a facut Rapidul. Consiliul Director il va judeca pe Viorel, dar fapta echipei din Giulesti e prevazuta in Regulament la abateri si sanctiuni si cei doi oficiali ar putea primi o suspendare intre 1-3 luni", a afirmat ieri Craciunescu.

Acesta s-a intalnit din nou aseara cu Viorel Moldovan pentr a-l convinge sa ramana la Timisoara, iar astazi atacantul va avea o intrevedere chiar cu Marian Iancu, boss-ul de la Balkan Petroleum, la finalul careia se va clarifica situatia.

Iancu tuna si fulgera

Marian Iancu era si el suparat. "Vom lua masuri. Poate sa joace si la CFR, si la Divizia C, oriunde, pentru ca are contract cu noi. Daca a stat de vorba cu oficiali de la alta echipa, nu merita sa stea de vorba cu mine. E greu sa se intalneasca intamplator. Astept sa vad ce a fost, dar va ramane la Timisoara un an si jumatate cat are contract. Trebuie sa inteleaga toti ca nu pot sa-si bata joc de Timisoara. Poli e acum la masa bogatilor, iar cei care vor sa o scoata de acolo sa se linga pe bot!", a spus el.


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.