Ultimul meci al turului Diviziei A se disputa azi, cu incepere de la ora 19, 00, pe stadionul Giulesti-Valentin Stanescu, intre Rapid si Jiul Petrosani, partida reprogramata la cererea ambelor echipe. Primul amanunt: partida se va disputa in absenta spectatorilor, sanctiune dictata de comisia de disciplina a FRF ca urmare a incidentelor din partida cu Steaua. Al doilea amanunt: Razvan Lucescu va lipsi de pe banca tehnica.

De precizat ca este prima din cele doua etape de suspendare pe care aceeasi Comisie de Disciplina a FRF le-a dictat impotriva antrenorului rapidist care in meciul de Cupa, cu Politehnica Iasi, a patruns pe teren fara incuviintarea arbitrului Ionica Serea. Al treilea amanunt: Jiul n-a castigat niciodata pe terenul Rapidului, din 1937, cand s-a disputat prima intalnire, si pana acum. In fine, un ultim amanunt, de-aceasta data o pata de culoare, unul dintre observatorii acestui meci va fi Nicolae Dobrin.

Acestea fiind zise, partida de azi ii ofera Rapidului sansa ca, in cazul unei victorii la o diferenta de cel putin patru goluri, sa urce pe pozitia a 6-a, egaland cu 25 de puncte Argesul, dar devansand echipa din Trivale la golaveraj. In ceea ce-i priveste pe oaspeti, acestia, in cazul unei victorii ar acumula 15 puncte si ar face rocada cu Pandurii Tg. Jiu, care, cu doar 13 puncte, ocupa pozitia a 12-a.

Daca in cazul Jiului, victoria este foarte greu de atins, mai ales ca echipa s-a prezentat in sferturile de Cupa cu nu mai putin de sapte accidentati, Rapidul se prezinta la start cu echipa standard, ceea ce-i confera sanse sporite in adjudecarea, chiar si la scor, a victoriei. Mai mult decat atat, datorita meciului cu VfB Stuttgart, din cadrul Cupei UEFA, giulestenii sunt inca in priza maxima, pe cata vreme oaspetii aproape ca au si intrat in vacanta. Altfel spus, nu se prea pune problema de partea cui va fi victoria, ci doar scorul cu care se va incheia acest ultim meci al turului.


Despre autor:

Sursa: Click.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.