Victor Becali, impresarul lui Razvan Cocis, a declarat ca Poli Timisoara trateaza cu Sherifs Tiraspol transferul internationalului roman. Contactat telefonic de TotalSport FM, Becali a spus ca pretul prea mare cerut de moldoveni, 3 milioane de euro, este deocamdata un impediment in desfasurarea negocierilor. "Stiu ca Tiraspolul cere foarte multi bani, trei milioane de euro, si deocamdata nu s-a concretizat nimic. Discutii au fost, sunt si vor fi, dar deocamdata nu am cunostinta sa fi ajuns la un acord", a precizat Victor Becali.

Timisoara deja l-a transferat pe stelistul Oprita, caruia ii va oferi un salariu de 140.000 de euro si un bonus de cate o mie de dolari pentru fiecare meci jucat. De asemenea, Daniel Oprita va primi o prima speciala de 30.000 de dolari, daca reuseste sa inscrie 30 de goluri pe durata anului 2006, indiferent de competie. Gheorghe Hagi are la dispozitie in aceasta pauza competitionala nu mai putin de 11 milioane de euro pentru a-si intari echipa.


Despre autor:

Saptamana Finaciara

Sursa: Saptamana Finaciara


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.