Conducerea clubului Galatasaray i-a acordat tehnicianului Gheorghe Hagi calificativul "bine", dupa ce a analizat prestatia acestuia in turul campionatului Turciei.

"Nici , nici . Antrenorul Gheorghe Hagi a promovat deocamdata", a comentat cotidianul "Turkiye" reusita romanului.

Oficialii Galatei considera ca in cele 17 meciuri din tur Hagi a avut atat perioade bune, cat si slabe. Ei cred ca tehnicianul inca nu a reusit sa obtina o continuitate in ceea ce priveste calitatea evolutiilor, dar are meritul de a fi realizat o echipa buna, de baza. In alta ordine de idei, "conducerea clubului crede ca Hagi s-a dovedit a fi mai dictator decat Fatih Terim. Responsabilii clubului spun ca, atunci cand discutau cu Fatih Terim, reuseau sa il faca pe tehnician sa accepte unele idei, insa acum, cu Hagi, acest lucru este imposibil. Hagi are dispute mai ales cu Ergun Gursoy, vicepresedintele care l-a adus pe roman la Galatasaray, insa si Gursoy i-a acordat lui Hagi calificativul ", mai noteaza jurnalul turc.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.