Conform cotidianului spaniol "Levante", Valencia a solicitat sa dispute prima mansa a partidei cu Steaua, din 16-imile Cupei UEFA, pe 16 februarie, pe Stadionul Mestalla. In plus, clubul spaniol intentioneaza sa solicite ca meciul cu Deportivo La Coruna, din etapa a XXIII-a a campionatului Spaniei, sa se joace pe 12 februarie. Potrivit publicatiei "Levante", UEFA urmeaza sa ia o decizie in acest sens.

Prima mansa a saisprezecimilor Cupei UEFA este programata pe 16 sau 17 februarie, returul urmand sa aiba loc la Bucuresti pe 24 februarie.

In rest, miscarile de trupe continua la adversara Stelei. Fundasul argentinian Mauricio Pellegrino, de la FC Valencia, a semnat un contract cu clubul englez Liverpool pana la sfarsitul sezonului, cu optiune pentru un sezon suplimentar.

Pellegrino, aflat la final de contract cu Valencia, a semnat cu Liverpool dupa ce a trecut ieri testele fizice, a precizat conducerea clubului englez, al carui manager este acum Rafael Benitez, fostul antrenor al Valenciei.

Pellegrino (33 ani) s-a transferat la Valencia in 1999 si a cucerit cu echipa spaniola doua titluri de campion al Spaniei in 2002 si 2004, a fost de doua ori finalist al Ligii Campionilor, in 2000 si 2001 si a castigat Cupa UEFA in 2004.


Despre autor:

Sursa: Curentul.ro


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.