Necunoscutii din Ploiesti au umilit “galacticii” din Timisoara, facand inca o victima cu nume mare dupa ce au eliminat-o si pe Dinamo, detinatoarea trofeului.

Antrenorul "alb-violetilor" a afirmat dupa jocul de ieri ca nu se astepta la o prestatie atat de slaba a elevilor sai.

Aflat la al doilea esec consecutiv, Gica Hagi (foto) a parut destul de destins, precizand ca nu i-a certat deloc pe jucatori, desi au pierdut in fata unui adversar din Divizia B.

"Petrolul este o echipa care a eliminat-o pe Dinamo, se pare ca are traditie in Cupa Romaniei si ii urez mult succes mai departe", au fost primele cuvinte ale "Regelui". Acesta nu a nominalizat nici un fotbalist dintre cei care au fost vinovati ieri la golurile marcate de "lupi", insa si-a exprimat dezamagirea fata de unii dintre ei. "Adversarii au fost mult mai proaspeti decat noi pe finalul meciului, si asta a facut diferenta. Sunt cativa fotbalisti care nu dau randamentul pe care eu il astept si vreau ca acum, la finalul anului, sa luam si deciziile care se impun, insa dupa o analiza pertinenta. Exista posibilitatea ca unii jucatori sa plece. Vrem sa ajungem o echipa puternica in fotbalul romanesc, dar acest lucru se face doar cu rabdare", a afirmat Hagi. Singurul jucator pe care l-a remarcat "Regele" a fost Ovidiu Petre: "Nu am ce sa-i reprosez, pentru ca a luptat enorm si este normal sa mai gresesti, asa cum s-a intamplat la penalty".


Despre autor:

ProSport

Sursa: ProSport


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.