Dupa 99% - plecare Protasov si 99% - venire Olaroiu, acum, conform declaratiilor lui Gigi Becali, 99% vine si Cristocea

Data jos din fotoliul de lider de toamna, Steaua trece printr-o perioada in care usa se deschide des. Plecarea lui Protasov a devenit tot mai sigura, site-ul ukrainiansoccer.net avansind si suma pe care o va avea la dispozitie tehnicianul la Dnepr pentru a face transferuri: 15 milioane de dolari, o parte urmind sa fie cheltuiti chiar pe jucatori romani. In aceste conditii, Olaroiu, cel care urmeaza sa preia postul, a inceput sa-si contureze lotul de jucatori.

Prima venire pare a fi cea a lui Cristocea, care nu si-a prelungit intelegerea cu Farul, patronul "ros-albastrilor" aducind din nou in discutie celebrul procent: 99% Cristocea vine din iarna, desi acesta negociaza si cu rivalii de la Dinamo. Pe de alta parte, Gigi Becali a negat interesul Stelei pentru Gigel Coman, Gabriel Caramarin sau Viorel Moldovan, dar a confirmat negocierile cu Poli Timisoara in vederea transferurilor lui Oprita (foto) si Baciu: "Nu ma tem de Timisoara. Este posibil sa-i cedez pe cei doi, este posibil sa mai fie si altii, sa vedem".

In alta ordine de idei, Steaua pare destul de relaxata inaintea ultimei partide a anului, cu Hertha, patronul din Ghencea dezvaluind faptul ca jucatorii vor fi insotiti de prietene la Berlin: "Sigur ca vreau sa terminam grupa pe primul loc, insa nu stiu daca va fi posibil. Depinde de jucatori, carora le-am dat voie sa vina cu sotiile si prietenele, pentru ca facem si un fel de banchet acolo. Sintem deja calificati, iar concentrarea nu mai este aceeasi. N-o sa fie un capat de tara daca n-o sa incheiem primii".


Despre autor:

Cotidianul

Sursa: Cotidianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.